Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:To pracowity dzionek miałaś Inusiu!
I tak mam codziennie, Ciociu
Koniecznie potrzebne ci sa wakacje bo się wykończysz Inusiu!![]()
MaryLux pisze:Jak zwykle. Rano zjadłam, posiedziałam Dużej na kolanach, potem wysłałam ją do pracy i poszłam spać. Potem popatrzyłam na ptaki i znów pospałam. Jak Duża wróciła, to znów zjadłam i jej pomruczałam na kolanach.

Caragh pisze:MaryLux pisze:Jak zwykle. Rano zjadłam, posiedziałam Dużej na kolanach, potem wysłałam ją do pracy i poszłam spać. Potem popatrzyłam na ptaki i znów pospałam. Jak Duża wróciła, to znów zjadłam i jej pomruczałam na kolanach.
I to wszystko musi robić jedna maleńka Inusia?![]()
Biedny koteczek, tyle pracy... na pewno zmęczona jesteś...
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Powiedziałam fryzjerce, że na następny miesiąc ma mi wymyślić zupełnie nowy fryz
Włosy do pasa w pięknym kasztanowym kolorze
Wiem, skąd wziąć kolorek, ale skąd ta długość włosów?

Petka pisze:Ineczko jak ci można pomóc?
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Powiedziałam fryzjerce, że na następny miesiąc ma mi wymyślić zupełnie nowy fryz
Włosy do pasa w pięknym kasztanowym kolorze
Wiem, skąd wziąć kolorek, ale skąd ta długość włosów?
Jak to skąd długość wziąć, przedłużyć. Ale tak na serio to nie widzę Ciebie w długich włosach. Ale kolor brąz/kasztan to tak, a co do długości to raczej krótkie.
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nasza Duża tak udaje zalataną że nie ma czasa nam komputra otworzyć i nie możemy z tobą pomiauczeć![]()
. Ale może w łykenda będzie miała więcej czasa. No i nie będzie nas budzić raniutko jak jeszcze jezd ciemno i porządny kot by jeszcze popusiał.
Ciążko jezd z tymi Dużymi, co nie? No ale musimy je czymać w domu coby miąsko kroiły![]()
Lizamy po uszku
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 40 gości