Yoanne, witam

Ale się cieszę
Bellcia już szykuje się do drogi.Mam doświadczenie w ekspediowaniu kotów, ale zawsze się denerwuję.Do transporterka dam Belli coś, co pachnie Tino, na pewno ją to trochę uspokoi.
Katia80 pisze:Na tym forum za dużo jest smutku, kociej biedy, zawsze miło poczytać o tych, które wygrały los na loterii i są szczęśliwe

To prawda! Staram się, aby moje wątki nie były tragiczne.Sama też wchodzę na takie optymistyczne, tak dla równowagi.
Salem 11 pisze:Ewar pięknych kotów na forum jest faktycznie dużo, ale tu nie tylko chodzi o piękno. Kociak którego wybiorę nie może bać się psów i dogadać się z Salem. Na pewno będzie też kotem nie wychodzącym.
Piękno to sprawa względna.Zawsze podobały mi się buraski, a jako pierwsza pojawiła się u mnie biało-ruda Gucia.Wiele razy na forum czytam, że ktoś szuka szylkretki, a potem pisze, że już znalazł.Chłopczyka-krówka

To koty nas wybierają, tak mi się wydaje.
Salem 11, nie masz pewności, że kot od razu dogada się z Salem.Prędzej z psem, chociaż on jest już bardzo chory i to trochę zmienia sytuację.Fajnie, że jesteś na forum, tutaj dużo można się nauczyć,naprawdę.Poważnie podchodzisz do adopcji i ja już się cieszę, że jakaś kocia bieda będzie miała dobry domek

.