Dzień dobry, wita Lamar:) Let's kill this WĄTEK!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 23, 2013 17:55 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Być może, choć Luna najczęściej przylatuje na "chodź jeść" :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro paź 23, 2013 17:59 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Mój przypełza na "Ama-Ama" :ryk:

Zaczyna się już przynoszenie trofeów, pisałam już w eliankowym wątku ale napiszę i tutaj, dziś w nocy obudziłam się z nosem w wymamlanym piszczącym chomiku, pewnie gdy spałam a Kotuń nie spał :D , to mi go przyniósł, położył pod nos i też zasnął:)

Jakie były najdziwniejsze trofea podarowane Wam przez Wasze Bąble?
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Śro paź 23, 2013 18:08 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Yyyy. Miejsce pierwsze: pół wielkiej, tłustej ćmy na poduszce.
Miejsce drugie: każda znaleziona w domu gumka recepturka.

:D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro paź 23, 2013 19:13 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

6-centymetrowy karaluch. do łóżka
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro paź 23, 2013 19:20 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Gucio upolował na balkonie wróbla... co to była za radość, jego rzecz jasna. Nasza mniej ;)

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Śro paź 23, 2013 19:23 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Karaluch, brrrr....

bea3

Post » Śro paź 23, 2013 20:06 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Czeeeeeeeeeść! Przydreptałam i tu, do Lamarka i Dużej :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Czw paź 24, 2013 7:31 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

hmmm dostałam mysz. jeszcze żywą. taką na pół żywą. od wychodzącej kotki mojego męża, która zostawiała przy mnie swojego młodego....

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw paź 24, 2013 18:56 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Mysz to też jest niezły... podarunek ;)

bea3

Post » Pt paź 25, 2013 8:22 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

cóż, ja na pewno byłam mniej zachwycona od kocięcia, które po mieszkaniu za półżywą szarą myszką biegało pod czujnym okiem mamusi...

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pt paź 25, 2013 17:28 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Czyli myszy, ćmy,karaluchy, czyli wszystko przede mną :D

Czeeeeeeść Kochane , wreszcie weekend :twisted: I czeeeeeść serdeczne Spillet :piwa:
Na dobry wieczór kawka dla wszystkich odwiedzających Blodkowo Lamarkowe Podwoje i fotki mojego Kochania :1luvu: . Pod nową zabawką i pasją życia na dzień hmmm...dzisiejszy.
Pod parasolem: :ryk:

Obrazek

Obrazek

Ja na serio nie potrafię uchwycić tego Perszinga w locie, dlatego zdjęcia nie wyszły mi najlepiej o ile wogóle wyszły :(
Za to miałyście rację- robi się czarny jak noc listopadowa, oprócz tego że ma piękny biały krawacik i białe majteczki pod brzuszkiem :) Których na zdjęciu nie widać, ale sobie je ma :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pt paź 25, 2013 17:47 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Złapać kota na zdjęciu to nie lada sztuka :D

Piękny Lamarek :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt paź 25, 2013 17:57 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Pomyślałam, że nacykam mu parę ujęć w locie, przy zabawie ale średnio wyszły, za to doskonale ujęte zostało jego ADHD :)

Tak zmieniając temat to strasznie się cieszę , że po naszej przeprowadzce, której bardzo się obawiałam, pal sześć z gratami- te można jakoś przewieźć, wpierdzielić na metraż i albo znajdą swoje miejsce ,albo i nie , wówczas będzie się z nimi jeździło pomieszkaniu aż spasuje- ale bałam się tego jak my przywykniemy do innego otoczenia.

Obawy okazały się na wyrost, bo zgodnie z tym co pisałyście pocieszając mnie przed przeprowadzką, Kocio przyzwyczaił się szybciej niż my.
Ma swoje zakamarki, ma swój dziki trakt po którym biega jak ogier dudniąc poduszkami jak kopytami, mam wrażenie że uwielbia to mieszkanie, tamto stare było maciupkie w porównaniu do aktualnego.
Chodził z początku po nim tylko godzinę obwąchując kąty, a potem zachowywał się jakby mieszkał tu już 100 lat, z czego się strasznie ucieszyłam.

A ja? Pomijając to że zorganizowanie całego przedsięwzięcia było na mojej głowie to jakoś się udało i przyznam szczerze że nie miałam ani jednej nocy podczas której wierciłam się bo "jestem w obcych murach" . Nic z tych rzeczy. Młody? tak samo- czuje się tu wspaniale i swobodnie.

Reasumując -to dobre mury, dobre mieszkanie, w sensie dosłownym. Jakoś tak ze ścian bije spokój i dobro.

Przepraszam- to już nie mieszkanie- to dom. Razem z Kotem- dom ... :1luvu:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

Post » Pt paź 25, 2013 18:06 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Blodka pisze:Reasumując -to dobre mury, dobre mieszkanie, w sensie dosłownym. Jakoś tak ze ścian bije spokój i dobro.

Przepraszam- to już nie mieszkanie- to dom. Razem z Kotem- dom ... :1luvu:

Piękne słowa :1luvu:

A koty się dość szybko przyzwyczajają, najważniejsze, że mają obok swoich człowieków :1luvu:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Sob paź 26, 2013 10:53 Re: Dzień dobry, wita Lamar:)

Grrrrrrrrrr...dzisiaj z samego rańca walczę z dwoma rzeczami:
1.Z moim leniem- muszę w końcu zabrać się za dokończenie pierwszego rozdziału pracy , robię wszystko co w mojej mocy żeby nie zacząć , bo sprzątam , byłam na zakupach , a potem będę płakać że nie zdążyłam i zarobię opieprz od promotorki

2. Z Niuńkiem Kotełem , bo od rana ma myśli samobójcze i włazi mi w kable za telewizorem, za komputerem, ja nie wiem co mu dziś odbiło :roll: Zobaczy kable i chce się z nimi kolegować :roll:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc

ObrazekObrazek

Blodka

[poprzednia][następna]