Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-smina pisze:Raport codzienny z misji wymodlenia deszczu:
punkt a) nie jesteśmy sobkami, więc najpierw celowaliśmy coby nalało Ser-nikowi (wiecie dlaczego), ale nam się zepsuł celownik i przestrzeliliśmy. Obawiamy się, że podtopienia na Mazurach mogą mieć z tym coś wspólnego
![]()
punkt b) potem pomyśleliśmy o okolicy, ale w Sosnowcu ktoś jednocześnie zamawiał upał - to się trochę namęczyliśmy, żeby postawić na swoim (tzn na chłodku), i jest - lepiej późno, niż wcale![]()
punkt c) teraz się zawiesiliśmy, bo nie wiemy czy kontynuować i zamawiać śnieg - Aniado decyduj![]()
punkt d) wyrazy wdzięczności przyjmujemy w naturze![]()
PS: Boluś w klatce coś się za szybko poczuł jak u siebie - wg mnie on już grypsuje
Hańka pisze:A upał na Wybrzeże to się zapomniało podesłaćW naturze? Znaczy - kotek może być?
Ja-smina pisze:punkt c) teraz się zawiesiliśmy, bo nie wiemy czy kontynuować i zamawiać śnieg - Aniado decyduj![]()
PS: Boluś w klatce coś się za szybko poczuł jak u siebie - wg mnie on już grypsuje
KotkaWodna pisze: - a niechże Cię ręka boska, noga boska i trzewia boskie bronią przed dostarczeniem śniegu!!
apage, veto, no pasaram!!
Ale o co się rozchodzi, nie lubisz sportów zimowych![]()
....ale zdradźta jeszcze, za pozwoleniem, jakie gry psuje Boluś?...
Hańka pisze:Toć wiem! Słownik zamieściłam żem, licząc na (godne pióra Moliera) odkrycie szanownych pań, że wszystkie po trosze grypsujemy
Hańka pisze:A cóż to za mina? Złe już za Bolkiem!
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza, zuzia115 i 903 gości