Zdjęcia ekstra
Cieszę się że wrócilas do nas po przerwie.Moderator: Estraven
Cieszę się że wrócilas do nas po przerwie.Gosiagosia pisze:Pozdrawiam całą waszą gromadkę kocio psia.
Zdjęcia ekstraCieszę się że wrócilas do nas po przerwie.
indianeczka pisze:Jeszcze trochę a zacznie się u mnie akcja pt " sterylizacja szelmy "![]()
Niech tylko szef ułoży nowy grafik a od razu pójdę do weterynarza i ustalę dzień operacji szelmy![]()
Mam nadzieję że z nerwów nie będę chodziła po ścianie ( lub suficie )

Gosiagosia pisze:indianeczka pisze:Jeszcze trochę a zacznie się u mnie akcja pt " sterylizacja szelmy "![]()
Niech tylko szef ułoży nowy grafik a od razu pójdę do weterynarza i ustalę dzień operacji szelmy![]()
Mam nadzieję że z nerwów nie będę chodziła po ścianie ( lub suficie )
Hej
Zawsze się martwimy o nasze zwierzęta i chodzimy po ścianach. Ja w sierpniu przeżywałam zabieg ząbkowy Pusi , dobrze że byłam na urlopie to mogłam ją doglądać. Będzie dobrze ! Kciuki masz zapewnione.![]()
![]()
indianeczka pisze:Postanowiłam przełożyć sterylizację szelmy na cieplejsze dni![]()
Tak się zastanawiam czy nie zrobić jej sterylizacji w marcu bo wtedy będę miała więcej wolnego z pracy i ją upilnuję![]()
A co wy o tym sądzicie??
Gosiagosia pisze:indianeczka pisze:Postanowiłam przełożyć sterylizację szelmy na cieplejsze dni![]()
Tak się zastanawiam czy nie zrobić jej sterylizacji w marcu bo wtedy będę miała więcej wolnego z pracy i ją upilnuję![]()
A co wy o tym sądzicie??
To chyba dobry pomysł, jak możesz to zrób sterylizację z boku a nie tę tradycyjną metodą. Poczytaj o tym w internecie, jest lepsza bo mniej inwazyjna i koty szybciej dochodzą do zdrowia.

meg11 pisze:Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.
indianeczka pisze:meg11 pisze:Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku.
Mam nadzieję że będzie lepiej a póki co jutro do pracy na 7
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, muza_51 i 13 gości