dziewczynki pojechały do domu, dostałam od dzieci storczyka do kolekcji i MP4, własnie sie zapoznaje z instrukcja !!!! Ot oni młodzi tak mi wytłumaczyli,ze to niby wszystko proste !!!!!...... Koty legły zmeczone i nawet nie mysla o kolacji ?????
Wczoraj szykowałam uroczysty obiad dla moich dzieci!!!!! A oto i danie główne Igraszki Miłka z Mironem Zabawy Lesia A to mój portret zrobiony reką najmłodszej Marysi ,a jakie mam kolczyki !!!
Pięknie Monika, portret nawet podobny jak na rękę dziecka? Lesio już bardziej nie mógł się rozwalić Na środku stołu i talerzy On nie zbije? Mój to nie jedno zwalił i się stłukło Wczoraj też coś w kuchni łapa łam bo o mały włos...
Nie cwaniaki , jeszcze jak u mnie sa nic mi nie zbiły Jukę przewróciły ale nic nie pobiło sie ...grzeczne chłopaki ,strasznie ciekawskie i wszędzie ich pełno !!!!
Ale piękny dzień ,az sie chce wychodzić .Wstawiłam fasolówkę , pranie i z kotami urzędowałam na balkonie !!! Wyczesałam towarzystwo,musiałam pilnować bo jak nie mam kwiatów i skrzynek to Lesio wskakuje mi na balustradę !!!! No cwaniak jeden tylko sie odwrócę a on juz jest !!!! No nie stety ta siatka go by nie utrzymała !!!!!! Ale idę w tygodniu po gałązki z igliwia wsadzę w skrzynki to może przestanie skakac . I to tylko on taki jest Miłek i Miron grzecznie sobie leżą a ten tylko patrzy gdzie wskoczyć i zadne klapsy i spryskiwacz nie działa !!! No uparty jest .
Czekam od tygodnia na przesyłkę listu ze zdjęciami z sanatorium !!!! i nic ? Znajoma z Wrocławia wysłała mi je w zeszły poniedziałek !!!! Nawet nie mam awizo !!!!!!