Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Lubić nie lubić - się ma i tyle a spodnie można zawsze kupić większe
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Lubić nie lubić - się ma i tyle a spodnie można zawsze kupić większe
![]()
![]()
![]()
Pamiętacie Jeżycjadę? W którymś z ostatnich tomów, bodaj w Sprężynie było coś takiego, że Patrycja "rosła wszerz" (określenie moje), po czym kupowała ubrania o rozmiar większe i z całkowitym spokojem piekła następny tort...
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Lubić nie lubić - się ma i tyle a spodnie można zawsze kupić większe
![]()
![]()
![]()
Pamiętacie Jeżycjadę? W którymś z ostatnich tomów, bodaj w Sprężynie było coś takiego, że Patrycja "rosła wszerz" (określenie moje), po czym kupowała ubrania o rozmiar większe i z całkowitym spokojem piekła następny tort...
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Lubić nie lubić - się ma i tyle a spodnie można zawsze kupić większe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Faktycznie się nie da! Absolutnie!
![]()
agusialublin pisze:kalair pisze:Faktycznie się nie da! Absolutnie!
![]()
Dobrze mówisz Bozenko![]()
jesteśmy skazane na nierówną walkę w dodatku wiadomo kto przegra![]()
To jak walka z wiatrakami
MonikaMroz pisze:Jeszcze nie mam żadnej oponkiCzasem jak więcej zjem to troche większy brzuchol mam. Ale ta walke z oponkami na razie wygrywam JA
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, zuza i 19 gości