izabela132 pisze:Agusia
Ja się z tym palantem już nie widzę. Kazałam mu się wynosić z domu. Pomysł z samochodem jest bardzo dobry:-) Ale mam coś lepszego. Coś takiego że będzie przeklinał dzień w którym mnie poznał i żałował tego co mi powiedział. I daltego potrzebuję psychologa żeby mnie od tego odwiódł. Nie nie żadnej krzywdy fizycznej. Zniszczę go psychicznie tak jak on mnie. A jeśli się to mojemu TZ nie podoba to może iść mieszkać do tego śmiecia, widocznie nie jest wart złamanego grosza.
Jak opowiadam moim przyjaciółkom tutaj co chcę zrobić, to mi mówią żebym tego nie robiła bo nie warto szargać sobie nerwów takim gnojem, że jeszcze dostanie za swoje, za krzywdy jakie wyrządził nie tylko mnie. Aguś jakbyś wiedziała jaki to jest okrutny człowiek to już bys robiła pikietę pod Majdankiem. Ja chętnie do Ciebie dołączę razem z innymi
Ja naprawdę jestem dobrym człowiekiem, może więcej dla zwierząt jak dla ludzi...bo bardzo mało doznałam dobroci od ludzi. Zawsze dawałam się wykorzystywać..i tak do teraz jak jestem juz stara. Nic nie zmądrzałam. I może dlatego zawsze dostaję po dupie i przyciągam do siebie "ciuli"
Postaram się z tym skończyć aby poprawić sobie jakość życia psychicznego. Wiem że będzie trudno. Ale znajdę gdzieś forum dla takich popaprańców jak ja i wyżyję się literacko))
Jestem na TAK......na jednodniowe otwarcie Majdanka dla skurwieli i popaprańców![]()
![]()
![]()
Po pierwsze koleś podniósł i mi ciśnienie

no więc jak planujesz mu dołożyć i dołóż i ode mnie

Po drugie
Izuń co poradzić że my głupie pindy jestesmy

Tak to jest jak jest się dobrym człowiekiem, kazdy wykorzystuje i każdy da po dupie

Co poradzić

Tyle mądrości na dzisiaj