TOSIA PO OPERACJI- ZOSTAJE I MNIE NA ZAWSZE...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 23:03 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

iwoo1 pisze:Obie myślicie o tym co i ja :D
Też zastanawiałam się, czy kociaki pamiętają siebie, jakby to było gdyby były razem a najlepiej już na zawsze. Ale to marzenia raczej nie do zrealizowania :roll:

do zrealizowania :1luvu:

Ds dla rodzeństwa slepaczków :1luvu:

tym bardziej ze one na prawde pragna kociego towarzystwa///tyle razem przeszły...cholerny kk...leczenie....mysle ze to niebyłby problem znalezc współny Ds
agula76

Post » Sob lut 02, 2013 23:36 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

agula76 możesz mi przesłać na maila ostatnie fotki Tosi? Wrzucimy ją na FB o "poczekalni". Z Silverem udało nam się tak znaleźć dom zanim jeszcze wyzrowiał (domek cierpliwoe czekał) :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob lut 02, 2013 23:57 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

ewexoxo pisze:agula76 możesz mi przesłać na maila ostatnie fotki Tosi? Wrzucimy ją na FB o "poczekalni". Z Silverem udało nam się tak znaleźć dom zanim jeszcze wyzrowiał (domek cierpliwoe czekał) :wink:

oki...
wyśle

dziękuję ... :1luvu:
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 11:56 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

zapraszam na bazarek Tosi przeznaczony na operacje wylanego oczka

viewtopic.php?f=20&t=150489
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 18:01 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

kolejny bazarek na operacje

ODKURZACZ ZELMER-JAK NOWY

viewtopic.php?f=20&t=150501
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 18:47 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

TOSIA POZDRAWIA ....W KOŃCU SZCZĘŚLIWA

Obrazek,Obrazek
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 18:50 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

To świetnie,że Tosia już widzi :mrgreen: a jak tam Gucio?

kotfan

Od: Nie lut 03, 2013 18:32

Post » Nie lut 03, 2013 18:56 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

agula76 pisze:TOSIA POZDRAWIA ....W KOŃCU SZCZĘŚLIWA

Obrazek,Obrazek

Słoneczko kochane :1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lut 03, 2013 19:14 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

kotfan pisze:To świetnie,że Tosia już widzi :mrgreen: a jak tam Gucio?

Tosia widzi ale minimalnie....dzis w zasadzie chyba ma gorszy dzień bo cały czas wchodzi na ścianę ,uderza sie główką...i tak dziwnie kreci główka we wszystkie strony jakby sobie ustawiała to widzenie :oops:

porobiłam bardzo dokładne zdjecia tego oczka ...Łamigłowka z Wawy pojdzie na konsultacje do Garncarza ...słyszałam ze Dr stosuje czasem krople przerywajace samoistnie ta blonke...spróbuje ...

nie chciałabym tez zeby sie cos pogorszyło ....

Gutek :1luvu: pewnie szaleje ...nic sie juz nie pogorszyło wiec tez jedno oczko ma tak jak Tosia ...jezeli widzi to słabo ...

oboje beda skonultowani u Dr Garncarza jeszcze...dr Stefanowicz powiedział zeby to zostawic tak jak jest...ale oni maja tylko po jednym oczku...jezeli byłaby szansa ....
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 19:31 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

Damy radę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Nie lut 03, 2013 19:40 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

agula76 pisze:Tosia widzi ale minimalnie....dzis w zasadzie chyba ma gorszy dzień bo cały czas wchodzi na ścianę ,uderza sie główką...i tak dziwnie kreci główka we wszystkie strony jakby sobie ustawiała to widzenie :oops:

Aga, jeżeli to się utrzyma, to koniecznie powiedz weterynarzowi. czasami takie objawy to sygnał problemów neurologicznych :(
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Nie lut 03, 2013 19:43 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

Maupa pisze:
agula76 pisze:Tosia widzi ale minimalnie....dzis w zasadzie chyba ma gorszy dzień bo cały czas wchodzi na ścianę ,uderza sie główką...i tak dziwnie kreci główka we wszystkie strony jakby sobie ustawiała to widzenie :oops:

Aga, jeżeli to się utrzyma, to koniecznie powiedz weterynarzowi. czasami takie objawy to sygnał problemów neurologicznych :(

własnie mysłałam o tym dzis....:( dzis to zauważyłam:( tak kręci na około ....na boki w góre ...zaniepokoiło mnie to:(
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 20:02 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

ehh biedny Tosiulek, co za szczęście, że jest w domku i ma opiekę, mam nadzieję, że to nie jest żaden objaw neurologiczny
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 20:11 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

agula76 pisze:
Maupa pisze:

własnie mysłałam o tym dzis....:( dzis to zauważyłam:( tak kręci na około ....na boki w góre ...zaniepokoiło mnie to:(

A nie ma drgawek? Moja Tosia ma częste drgawki, łapkami albo całym ciałkiem tak się wzdryga jak gdyby. Poza tym ma nierówne źrenice, ale w Waszym przypadku nie ma tego jak sprawdzić :(
Oby to nie było nic poważnego.
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lut 03, 2013 20:18 Re: TOSIA Z WYLANYM OCZKIEM JUZ W DT-CZEKAMY NA OPERACJĘ :(

nie straszcie mnie bo nie usne....

mam nadziejez ze to wynik tego ze ona ma ta dziurke w tej skorupie na tym oczku i moze ona jej sie na oku przesuwa i wtedy chce sobie główka nastawic widzenie...mam taka nadzieje tak sobie to tłumacze ...bo to tak mi wygląda ...jutro zadzwonie do Stefanowicza i zapytam czy moze miec takie objawy

vanesia ..nie ma drgawek...zrenicy jej wogole nie widac bo ona ma chyba z 3 warstwy tych zrostów...tylko tam jest dziurka...ale ona sie jej przesuwa
agula76

[poprzednia][następna]