kalair pisze:Fajnie, że lubi świeże mięsko.
Wołowinka i kurczak znikają w tempie błyskawicznym...Nie nadążam kroić...A jak jest zbyt mało zdaniem księżniczki ,to słychać głośne .........................beczenie.
Moderator: Estraven
kalair pisze:Fajnie, że lubi świeże mięsko.
kalair pisze::lol: Mała owieczusia!

kalair pisze:No bo za wolno szykujesz papu! A kotek się niecierpliwi.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:No bo za wolno szykujesz papu! A kotek się niecierpliwi.
Tiaaa.Ale boję się paluszków pokroić...Kto wtedy naszykuje papuniu?
kocurzyca41 pisze:M.robi to znacznie wolniej...ja się staram...
saintpaulia pisze:Śliczny mają dziewczyny banerek. Moja Gaja też by mogła mięsko na tony i jak tylko jakieś kroje to słychac cienkie mi mi mi mi. A jak za wolno to robię, to staje przede mną, opiera się drzwiczki na całą swoją długość i maca łapką na ślepo, czy czegoś się nie da ukraść.![]()
Beczącego kota, jak żyję, nie słyszałam. Kolejny powodzik do zazdrości.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:M.robi to znacznie wolniej...ja się staram...
To pozostaje Ci przyśpieszyć i nie denerwować Zojeczki!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:M.robi to znacznie wolniej...ja się staram...
Dobrze...udam się na odpowiednie kursy....albo na praktykę do jakiegoś mistrza ...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:M.robi to znacznie wolniej...ja się staram...
Dobrze...udam się na odpowiednie kursy....albo na praktykę do jakiegoś mistrza ...
O to to! Dobra myśl!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Fajnie, że lubi świeże mięsko.
Wołowinka i kurczak znikają w tempie błyskawicznym...Nie nadążam kroić...A jak jest zbyt mało zdaniem księżniczki ,to słychać głośne .........................beczenie.
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Fajnie, że lubi świeże mięsko.
nagraj ją na koma
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 49 gości