Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Donvitow pisze::piwa:
ja1 pisze:Agaga21, uśmiechałam się do siebie oglądając filmiki. kotki, są cudne.
A tak ogólnie Jesteś bardzo mądrą kobietą
agaga21 pisze:ja1 pisze:Agaga21, uśmiechałam się do siebie oglądając filmiki. kotki, są cudne.
A tak ogólnie Jesteś bardzo mądrą kobietą
dziękuję
to jeszcze jeden, reszta jak się zgra, czyli może jutro
http://www.youtube.com/watch?v=ohgFUmQS ... r_embedded
jak się koty już na dobre z psami zapoznają to sądzę, że razem z lucynką będą zmasowane ataki na morrisa uskuteczniaćDonvitow pisze::1luvu: rewelacja. Lucyna bedzie miala zajęcie na długie zimowe wieczory/ rozładuje nadmiar energii/. Moris odpocznie.
Maluchy maja wspaniała przedszkolankę ktora rewelacyjnie dba o ich rozwój psycho-ruchowy.
telewizor możesz wymienić na drapak.))))).
witamMiss pisze:Witam,
rewelacyjny wątekWszystko mi się podoba, ale najbardziej ... ogonek tej ślicznotki
Rozpłynęłam się jak go zobaczyłam. Chyba bym ją zagłaskała na śmierć
agaga21, spójrz na zdjęcie w moim podpisie. Kolorystycznie mam taki sam dwupak tylko, że mam 2 kocurki.
Pozdrawiam!
lucynka tego nie może zrozumieć, że właśnie na jej ogonek maluchy polująrudy kociak pisze:Tygrysica fajnie poluje na ogon psa
witam witamLilka Mrau pisze:Witamy
psiama pisze:Lucynka jest doskonała![]()
Usmiałam sie jaki kocurek jest odważny
Coś pisałaś o ilości żwirku. Ja mam coś koło 5-10 cm grubą warstwę i nie miewam mokrych plan na spodzie. Ile litrów na raz na początek wsypać ? To zalezy od wielkości kuwety. Moja to jedna z największych - tutaj na początek to i 10 litów to mało . Kupuję wory 40litrowe i dla 4-rech kocic schodzi mi w jakies 2 mceTy masz pewnie mniejsza kuwetę to i mniej żwiru wejdzie. Dodatkowo uzywam zasypki odkażającek do kuwety (sa rózne np. benek), wspiera żwirek bo oblepia ... to co ma oblepiac
. Uzywam drewnianego CBE+ (cat's best eko plus), który sie zbryla i ma równiez opcję spłukiwania kibelkiem (choc ja jej nie uzywam). Jest eko, drewniany i niestety nie jest taki tani (40 litrowy wór ok. 80 zł). Próbowałam kilku innych, na razie żaden nie zblizył się do jakości CBE+.
Pochwal się drapakiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości