a przymilasta jest wiec się nie dziwię że Wam przypadła do serca

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Niby szylkrecia, ale wydaje mi się, że chłoptaś.
Gretta pisze:jaaana pisze:Niby szylkrecia, ale wydaje mi się, że chłoptaś.
Szyl-Krecik?
Piękne masz koty!
anulka111 pisze:
Półkotek fajniutki, Gabi jest bardoz duza.......ja karmilam kittenem z rc.......wszystkie moje koty bardzo go lubily jako maluchy
jaaana pisze:Z kotami gorzej integracja niż z nami.
Tzn. z Ryżym ok, natomiast Dosia się boi i zalega w "bezpiecznych" miejscach. Gabi mało na nią zwraca uwagę i robi swoje.
jaaana pisze:Gabryszka się rozkręca![]()
Nadaję klęcząc przed kompem, bo panienka zajęła krzesło i mruczy tak rozkosznie, że nie mam sumienia jej zdjąć![]()
Wcześniej zjadła rolkę ręczników jednorazowych i kołdrę mamy. I nasikała obok kuwety, bo nie sprzątnęłam na czas.
Słodka jest.
anulka111 pisze:Zaczęło sie okręcanie Duzej dookola pazurka
jaaana pisze:Gabryszka się rozkręca![]()
Nadaję klęcząc przed kompem, bo panienka zajęła krzesło i mruczy tak rozkosznie, że nie mam sumienia jej zdjąć![]()
Wcześniej zjadła rolkę ręczników jednorazowych i kołdrę mamy. I nasikała obok kuwety, bo nie sprzątnęłam na czas.
Słodka jest.
zabers pisze:jaaana pisze:Gabryszka się rozkręca![]()
Słodka jest.
Chyba nie ona jedna - klęczenie przed kompem (bo kot zajął krzesło) jest wielce wymowne
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 11 gości