Karolkowy zawrót głowy - znalazłam kota i co robić??

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 02, 2012 20:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

A ja w wieku 15 lat ważyłam 38 kg. To nie były początki, tylko bardzo zaawansowana anoreksja. O mały włos nie przypłaciłam tego życiem. To był dla mnie straszny okres, niechętnie do tego wracam. A wszystko przez głupie mody i nieprzychylność ludzi :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob cze 02, 2012 20:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Karolek(ona) pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć Karola.Ty nie wychodź z domu,bo jeszcze tylko brakuje żeby Ci cegła na głowę spadła....UWAŻAJ NA SIEBIE.....

nie krakaj co?
w domu ma sie zaszyć i nie jechac do stolnicy za 2 tydzie?

Nie...no do stolnicy jak najbardziej...jechać.Tylko może jaki parasol ..... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob cze 02, 2012 20:57 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

bulba pisze:A ja w wieku 15 lat ważyłam 38 kg. To nie były początki, tylko bardzo zaawansowana anoreksja. O mały włos nie przypłaciłam tego życiem. To był dla mnie straszny okres, niechętnie do tego wracam. A wszystko przez głupie mody i nieprzychylność ludzi :(

u mnie też by sie tragicznie skończyło bo zaczełam iść z waga coraz niżej - zaczeło sie od podłaczenia neta, całymi dniami siedziałam, mama przynosiła posiłki - jak niosła obiad to zabierała śniadanie
Mnie sie wszytsko cofało, nawet jak zęby mylami upiłam owde to zaraz ja zwracałam, brzuch mi sie adał, cycków brak, tyłka też - ot stojak na cd jak mnie nazwał jeden chłopak na imrezie - nadajesz sie tylko do ustawienia w kącie, by ci płyty między te zebra powkładać, gdzie masz ten fajny tyłek i cycki??
wtedy zaczełlo coś docierac, że piętka pomidora to nie 3 posiłki
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob cze 02, 2012 20:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

kocurzyca41 pisze:
Karolek(ona) pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć Karola.Ty nie wychodź z domu,bo jeszcze tylko brakuje żeby Ci cegła na głowę spadła....UWAŻAJ NA SIEBIE.....

nie krakaj co?
w domu ma sie zaszyć i nie jechac do stolnicy za 2 tydzie?

Nie...no do stolnicy jak najbardziej...jechać.Tylko może jaki parasol ..... :mrgreen:

pewnie ogrodowy co ?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob cze 02, 2012 21:04 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Karolek(ona) pisze:u mnie też by sie tragicznie skończyło bo zaczełam iść z waga coraz niżej - zaczeło sie od podłaczenia neta, całymi dniami siedziałam, mama przynosiła posiłki - jak niosła obiad to zabierała śniadanie
Mnie sie wszytsko cofało, nawet jak zęby mylami upiłam owde to zaraz ja zwracałam, brzuch mi sie adał, cycków brak, tyłka też - ot stojak na cd jak mnie nazwał jeden chłopak na imrezie - nadajesz sie tylko do ustawienia w kącie, by ci płyty między te zebra powkładać, gdzie masz ten fajny tyłek i cycki??

Ja jadłam ćwierć pomidora na śniadanie i ćwierć na kolację, ale nie później, niż o 18-ej. I oglądałm telewizję na stojąco, bo wtedy więcej kalorii się spala, niż na siedząco :? Boszsz, co za głupota :oops:
Obrazek

bulba

Post » Sob cze 02, 2012 21:09 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

bulba pisze:
Karolek(ona) pisze:u mnie też by sie tragicznie skończyło bo zaczełam iść z waga coraz niżej - zaczeło sie od podłaczenia neta, całymi dniami siedziałam, mama przynosiła posiłki - jak niosła obiad to zabierała śniadanie

Ja jadłam ćwierć pomidora na śniadanie i ćwierć na kolację, ale nie później, niż o 18-ej. I oglądałm telewizję na stojąco, bo wtedy więcej kalorii się spala, niż na siedząco :? Boszsz, co za głupota :oops:

hehe teraz sie mzoemy z tego śmiać
mi sie po ciązy przytyło z nawiązka i jestem kawał baby
ale jak widze te laski co sie głodza, odmawiają to sobie myśle - dziś sobie odmówie poraz kolejny a jutro mnie tir walnie i będe miałą wielkie G
nie znaczy to że żre co popadnie
po porostu już mi ciezko zrzucić - próbowałam nie raz ale wraca a ja nie umiem jeść 5 razy na dzień, zwykle jem lekke śnaidanie albo wcale i potem dopycham sie jakimś konkretnym posiłkiem a jak dłużej siedze wieczorem to zwykle cos dokąsze 8O

Karolek(ona)

Post » Sob cze 02, 2012 21:12 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Po prostu normalnie żyjesz.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 02, 2012 21:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Bo rano to jakoś łatwiej się powstrzymać. Ja też wieczorem najbardziej głodna jestem i trudno mi o tym zapomnieć :roll:
Obrazek

bulba

Post » Sob cze 02, 2012 21:37 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Obrazek

8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie cze 03, 2012 7:19 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

bubor pisze:Obrazek

I co Dorciu ładnie pachną nóżki?
:ryk: tylko Dużemu nie sprawdzaj hyhy

Karolek(ona)

Post » Nie cze 03, 2012 7:52 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie cze 03, 2012 7:54 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Wetnę się...
Wysyłam PW :wink:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie cze 03, 2012 8:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

Karolek(ona) pisze:
bubor pisze:Obrazek

I co Dorciu ładnie pachną nóżki?
:ryk: tylko Dużemu nie sprawdzaj hyhy

Ładnie , przy okazji obgryzam pazurki :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie cze 03, 2012 8:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !!cz

bulba pisze:Bo rano to jakoś łatwiej się powstrzymać. Ja też wieczorem najbardziej głodna jestem i trudno mi o tym zapomnieć :roll:

mnie nie służy siedzenie na dupie w domu - jak pracowałam to zaraz z wagi leciałam, a teraz siedze w domu i rosne O!

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]