Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Karola.Ty nie wychodź z domu,bo jeszcze tylko brakuje żeby Ci cegła na głowę spadła....UWAŻAJ NA SIEBIE.....
nie krakaj co?
w domu ma sie zaszyć i nie jechac do stolnicy za 2 tydzie?
bulba pisze:A ja w wieku 15 lat ważyłam 38 kg. To nie były początki, tylko bardzo zaawansowana anoreksja. O mały włos nie przypłaciłam tego życiem. To był dla mnie straszny okres, niechętnie do tego wracam. A wszystko przez głupie mody i nieprzychylność ludzi
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Karola.Ty nie wychodź z domu,bo jeszcze tylko brakuje żeby Ci cegła na głowę spadła....UWAŻAJ NA SIEBIE.....
nie krakaj co?
w domu ma sie zaszyć i nie jechac do stolnicy za 2 tydzie?
Nie...no do stolnicy jak najbardziej...jechać.Tylko może jaki parasol .....
Karolek(ona) pisze:u mnie też by sie tragicznie skończyło bo zaczełam iść z waga coraz niżej - zaczeło sie od podłaczenia neta, całymi dniami siedziałam, mama przynosiła posiłki - jak niosła obiad to zabierała śniadanie
Mnie sie wszytsko cofało, nawet jak zęby mylami upiłam owde to zaraz ja zwracałam, brzuch mi sie adał, cycków brak, tyłka też - ot stojak na cd jak mnie nazwał jeden chłopak na imrezie - nadajesz sie tylko do ustawienia w kącie, by ci płyty między te zebra powkładać, gdzie masz ten fajny tyłek i cycki??
wtedy zaczełlo coś docierac, że piętka pomidora to nie 3 posiłki
bulba pisze:Karolek(ona) pisze:u mnie też by sie tragicznie skończyło bo zaczełam iść z waga coraz niżej - zaczeło sie od podłaczenia neta, całymi dniami siedziałam, mama przynosiła posiłki - jak niosła obiad to zabierała śniadanie
Mnie sie wszytsko cofało, nawet jak zęby mylami upiłam owde to zaraz ja zwracałam, brzuch mi sie adał, cycków brak, tyłka też - ot stojak na cd jak mnie nazwał jeden chłopak na imrezie - nadajesz sie tylko do ustawienia w kącie, by ci płyty między te zebra powkładać, gdzie masz ten fajny tyłek i cycki??
wtedy zaczełlo coś docierac, że piętka pomidora to nie 3 posiłki
Ja jadłam ćwierć pomidora na śniadanie i ćwierć na kolację, ale nie później, niż o 18-ej. I oglądałm telewizję na stojąco, bo wtedy więcej kalorii się spala, niż na siedzącoBoszsz, co za głupota
bulba pisze:Bo rano to jakoś łatwiej się powstrzymać. Ja też wieczorem najbardziej głodna jestem i trudno mi o tym zapomnieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], zuza i 1098 gości