Kot Hippis i jego dwaj podopieczni ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 22:12 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Dziś prawie cały dzień spędziłem przy oknie. Najpierw siedziałem na parapecie (gdzie mam wspaniały widok) i patrzyłem jak pełno małych dzieci zjeżdża na sankach. To wyglądało jak mrowisko! :mrgreen: A jak już mi się znudził ten widok usiadłem sobie na drugim parapecie ( widok na balkon) i oglądałem jak piękne płatki śniegu opadają na ziemię. Moja pańcia trochę ze mną gadała, potem dostałem mięsko i nawet zjadłem całą miskę za jednym razem :ok: Się już doczekać nie mogę kiedy będę mógł na dwór wychodzić... Szkoda, że jestem jeszcze za małyyy :( I z niecierpliwością czekam na wiosnę, a tym bardziej na lato. Myślę, że dłuższe opowiadanie będzie w weekend, wtedy się więcej dzieje. Mogę obserwować sobie (i pośmiać się) co robią człowieki w moim królestwie. :ryk:
"Czas spędzony z kotem nigdy nie jest stracony." - Colette
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek
ZAPRASZAMY! --> viewtopic.php?f=1&t=137109

Meloch

Od: Wto sie 02, 2011 22:06

Post » Pon sty 16, 2012 22:30 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

A tam za mały :mrgreen: śnieżek fajowy jest 8)

Obrazek Obrazek

Ja od małego lubiłem śnieżek na balkonie :wink:

Obrazek Obrazek

+ za opowieść :D :ok: a gdzie nowe fotki :twisted:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Pon sty 16, 2012 22:58 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Już mam nowe fotki wstawiać?! Przecież niedawno wstawiiiiiiłeem :evil:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Pon sty 16, 2012 23:08 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Meloch pisze:Już mam nowe fotki wstawiać?! Przecież niedawno wstawiiiiiiłeem :evil:

Prawie 3 dni temu :roll: nie ma co osiadać na laurach 8)

ewkaa

Post » Pon sty 16, 2012 23:09 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

ewkaa pisze:
Meloch pisze:Już mam nowe fotki wstawiać?! Przecież niedawno wstawiiiiiiłeem :evil:

Prawie 3 dni temu :roll: nie ma co osiadać na laurach 8)

Ehhh... Trudne życie kota... :ryk: A tak do tych twoich zdjęć bracie to tyle śniegu to nic w porównaniu do tego co ja mam na balkonie! W sobotę zdjęcia wstawię :D
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Pon sty 16, 2012 23:25 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

NO to tym bardziej pochwal sie swoim śniegiem :D i sobą na nim :mrgreen: - u mnie cos słabo pada niestey :(
Twoja starsza siostra Gamisia, nie chce w ogóle wychodzić :roll: mówi, że jej mokro i zimno - eh te dziewczyny :lol:

ewkaa

Post » Pon sty 16, 2012 23:29 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

ewkaa pisze:NO to tym bardziej pochwal sie swoim śniegiem :D i sobą na nim :mrgreen: - u mnie cos słabo pada niestey :(
Twoja starsza siostra Gamisia, nie chce w ogóle wychodzić :roll: mówi, że jej mokro i zimno - eh te dziewczyny :lol:

Ahahah :ryk: Oj siostra daje zły przykład! :mrgreen:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Wto sty 17, 2012 16:27 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Zostałem sffffocony. Zdjęcia w sobotę będą. :ok:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Wto sty 17, 2012 16:30 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Meloch pisze:Zostałem sffffocony. Zdjęcia w sobotę będą. :ok:

Hipis, kup se cyfrówkę! Nie trzeba wywoływać i szybciej zdjęcia są :mrgreen:
Frodzio-kosmita
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 17, 2012 18:46 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Zofia&Sasza pisze:
Meloch pisze:Zostałem sffffocony. Zdjęcia w sobotę będą. :ok:

Hipis, kup se cyfrówkę! Nie trzeba wywoływać i szybciej zdjęcia są :mrgreen:
Frodzio-kosmita

Ale cyfrówka w domu jest, ale nie pańci. A nawet nie chodzi o wywoływanie, tylko o to, że tata pańci ma kabel do komputera od aparatu i nie ma jak zgrać. :ok:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Wto sty 17, 2012 19:03 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Może Gamisia, Fenriś i Gandalfik coś opowiedzą :D Bardzo chętnie poczytam :mrgreen:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Wto sty 17, 2012 19:32 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

Meloch pisze:Może Gamisia, Fenriś i Gandalfik coś opowiedzą :D Bardzo chętnie poczytam :mrgreen:

My mamy od tego swój wątek - już drugi 8) a w nim masa opowieści i jeszcze więcej fotek :mrgreen:
Zapraszamy do czytania i oglądania :wink:
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=127250&start=0

ewkaa

Post » Wto sty 17, 2012 20:46 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

No to Gandalifik cooooś opowieeee :mrgreen:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

Post » Wto sty 17, 2012 21:20 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

No, 12 zdań, ujdzie. 8)

Ale jak na tytuł wątku: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania : to skromniutko. Czekamy na więcej. :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto sty 17, 2012 21:34 Re: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania :)

MariaD pisze:No, 12 zdań, ujdzie. 8)

Ale jak na tytuł wątku: Nowy kotek w nowym domku, czyli Hippis i jego opowiadania : to skromniutko. Czekamy na więcej. :D

Uuuu... wpadłem :evil:
Dziś odbyło się już 3 spotkanie z Elvisem. Kolega piesek bardzo żywy jest. Koniecznie chciał się ze mną bawić, a ja taki zaspany byłem :evil: Skakał, cieszył się, ale myślę, że jeszcze z kilka dni i zostaniemy prawdziwymi kumplami. :ok: Już dziś było lepiej niż ostatnio, ponieważ leżałem z pańcią na fotelu i obserwowałem go. Pańcia czasem na niego pokrzyczała (nawet nie wiedziałem, że tak się słucha 8O ). Ale już po 10 minutach leżenia postanowiłem przenieść się na stół w salonie. Elvis patrzył się na mnie oczami wielkimi jak bułki. Były noski, ale nic więcej. Trzymajcie kciuki :ok:
Gołąbek [*] Mambo [*]
Obrazek

Meloch

[poprzednia][następna]