Moderator: Estraven
puszatek pisze:masz jakieś nowe wieści od Chłopania
Takie tam...mała demolka domu, nic wielkiego skaskaNH pisze:kamari pisze:(...)
nIE udało MI się DODZWONIĆ do aGNIESZKI od KOTKI bez PAZURÓW![]()
![]()
Spróbuj jeszcze jutro.
Mam nadzieję, że jednak odbierze
P.s. Tak sobie zaznaczę wątek, bo i tak od czasu do czasu zaglądam
Mam nadzieję, że nam sie w końcu uda, mamy już nawet trzy domy dla kici.kamari pisze:nIE udało MI się DODZWONIĆ do aGNIESZKI od KOTKI bez PAZURÓW![]()
![]()
juana pisze:To jeśli Chłopaniu tak dobrze sobie radzi w nowym domu, to może uda Ci się kiedyś wydębić jakąś foteczkę ?
emkamara pisze:kamari pisze:nIE udało MI się DODZWONIĆ do aGNIESZKI od KOTKI bez PAZURÓW![]()
![]()
Niestety sprawa jest przegrana, moim zdaniemTo dla nas absurdalne, ale ta kobieta chce dalej "opiekować się" swoją kotką, nie odda jej. Jeżeli pojawią się negatywne konsekwencje zabiegu, to dopiero za jakiś czas. Jakby nie było, na forum o nich nie napisze.

puszatek pisze:przecież podpisała umowę adopcyjną...w pewnym sensie złamała prawo
i ona i ten kretyński wet który to zrobił
na tamtym wątku chyba jest dziewczyna która wyadoptowała jej kotkę
czy to coś zmieniamoże z tej strony spróbować
puszatek pisze:nie wiem...może jestem kretynką ale to wczorajsze ogłoszenie o poszukiwaniu malutkiej koteczki z Warszawy też mi się nie podobało
gdyby któraś z moich małych była nawet w odpowiednim wieku...miałabym ogromne wątpliwości
czy ją oddać...
może to dobry dom a ja jestem starą wariatką
kamari pisze:puszatek pisze:nie wiem...może jestem kretynką ale to wczorajsze ogłoszenie o poszukiwaniu malutkiej koteczki z Warszawy też mi się nie podobało
gdyby któraś z moich małych była nawet w odpowiednim wieku...miałabym ogromne wątpliwości
czy ją oddać...
Widzę, że w następnej kolejności trzeba będzie utworzyć klub starych wariatek, bo ja się pwiersza zapiszę.
Pewnie chodzi ci o wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=136853&start=0
Mnie zmroziło po zdaniu: "więcej kotów nie potrzebujemy".
Dzisiaj nie wytrzymałam i wypowiedziałam się na wątku. Odbierać od matki, całkiem świadomie, takie maluchy to zbrodnia. Mam tylko nadzieję, że to jakieś nieporozumienie i zdjęcia kociaków nie są aktualne.
puszatek pisze:i ta kretynka myśli, że kicia po tym co jej zrobiła zacznie ją kochać![]()
![]()
litości skąd się biorą tacy głupcymoże dałoby radę ją wykraść
puszatek pisze:kamari pisze:puszatek pisze:nie wiem...może jestem kretynką ale to wczorajsze ogłoszenie o poszukiwaniu malutkiej koteczki z Warszawy też mi się nie podobało
czy ją oddać...
Widzę, że w następnej kolejności trzeba będzie utworzyć klub starych wariatek, bo ja się pwiersza zapiszę.
Pewnie chodzi ci o wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=136853&start=0
Mnie zmroziło po zdaniu: "więcej kotów nie potrzebujemy".
Dzisiaj nie wytrzymałam i wypowiedziałam się na wątku. Odbierać od matki, całkiem świadomie, takie maluchy to zbrodnia. Mam tylko nadzieję, że to jakieś nieporozumienie i zdjęcia kociaków nie są aktualne.
dokładnie o ten wątek mi chodzi...nie wiem, może to intuicja ale ja bym nie powierzyła komuś takiemu wychuchanego tymczaska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 12 gości