Moderator: Estraven
anusia27 pisze:Warto ciągnąc ten wątek,bo w każdej chwili może pojawić się ktoś ,kto ma podobny problem z kotem jak Ty!
Chcesz zostać z tym sama?
Spróbuj pokazać ją innemu wetowi,może ktoś poleci odpowiedniego z Twojego rejonu a pieniążki można uzbierać bo wiem, że jest Ci ciężko.
Pamiętaj o tym,że Bejbi ma tylko Ciebie.

vailet pisze:?Może tak być,ale nie musi żaden kocur nie dosiada Bejbi
vailet pisze: bo nikt nie miał takiego kota z tym czymś.
Ja za dużo piszę.Ok.Bejbi nic nie jest cieszmy się wszystko wymyśliłam bo mam bujną fantazję.Nie chce mi się tłumaczyć setki razy to samo.
anusia27 pisze:Warto ciągnąc ten wątek,bo w każdej chwili może pojawić się ktoś ,kto ma podobny problem z kotem jak Ty!
Spróbuj pokazać ją innemu wetowi,może ktoś poleci odpowiedniego z Twojego rejonu a pieniążki można uzbierać bo wiem, że jest Ci ciężko.
vailet pisze:anusia27 pisze:Warto ciągnąc ten wątek,bo w każdej chwili może pojawić się ktoś ,kto ma podobny problem z kotem jak Ty!
Jest Kasia z Ziabolkiem,ale to nie jest to samo,była moj_kot nowicjuszka,ale ją wcieło.Wiesz ile na same ksera by wszystko z kompa o Bejbi wiedzieć.Nikt nie będzie rozmawiał bez tych poprzednich badań i leków które dostała bo pytają o to zawsze.Nie można jej uzdrowić nie jestem Bogiem to jest nieuleczalne już pisałam.Można z tym żyć ale w bólu.To nie moje słowa ja pytałam i wet jest tu najlepszy.Może i w Warszawie są lepsi,ale na nasz okręg nie dam się przekonać.Znam go już długo.Wolę zostać z tym sama bo forum mnie do nerwicy doprowadza.
izka53 pisze:vailet pisze:?Może tak być,ale nie musi żaden kocur nie dosiada Bejbi![]()
![]()
![]()
Czego to dotyczy ? Ropomacicza, rui permanentnej, sterylki ? Bo nie rozumiem zdania
vailet pisze:izka53 pisze:vailet pisze:?Może tak być,ale nie musi żaden kocur nie dosiada Bejbi![]()
![]()
![]()
Czego to dotyczy ? Ropomacicza, rui permanentnej, sterylki ? Bo nie rozumiem zdania
Wiem że rujki mogą być na okrągło jeśli kotka czuje kocura to już na amen.Misia wychodziła i nie mogła nie natykać się na kocura z okolicy.Nie mówię że to przez to bo nie wiem.Nie znam się nie mam dzieci i o rodzeniu i antykoncepcjii hormonalnej też nic nie wiem.Czy USG wykarze ropomacicze lub RTG?Jeśli tak to Bejbi nie ma bo była oglądana,ale napisz izka53 czy tym można wykryć.
Marzenia11 pisze:vailet - szczerze mowiąc nie czytam w całości i regularnie Twojego wątku (bo nie jestem w stanie zajmować się wszystkim na bieżąco) - proszę podlinkuj mi tę stronę na ktorej opisujesz wyniki badań zaleconych Ci przez wetkę w warszawie u ktorej konsultowałam Bejbi.
Będę u niej niedługo i moze znowu coś podpowie sensownego, mimo ze na odległość.
Kazała potas ale Bejbi nie ma już biegunek,wynikały z lamblii.Jeszcze coś kazała z krwi,ale jak robię jedno nie mogę drugiego bo nie mam za co.Polekowe zapalenie żołądka i jelit po leczeniu najpierw Aniprazolem 3 dni,potem 4 dni Fenbendazolem.Po kilku dniach dostała 40 stopni i krew (dużo)vailet pisze: o rodzeniu i antykoncepcjii hormonalnej też nic nie wiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Sylwia_mewka i 42 gości