Skarpecia, Niunia, PusiaKlusia, Kelsi i Fajans

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 11:18 Re: Moja Skarpetka ;)

mały Duży w przedszkolu jest i duża dorwała sie do jego zabawek - wywala pouszkadzane albo jakies takie na "cholere", przegląda, teraz do jakis gazet dopadła i tez pół zamierza wywalić bo mówi, że oszaleć idzie z takim bałaganiarzem jak mój mały Duży - dobrze, że ja tylko koopą nie trafiłem w kuwete i nie wyrzuca mi za to zabawek :P ale na mizianki musze poczekac do później bo zaraz idzie do przedszkola a potem też w miasto ruszają - chata wolna - wpadasz na impreze Skarpetka :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto wrz 27, 2011 11:20 Re: Moja Skarpetka ;)

Pewnie, ryba na stół i powciągamy kocimiętki ! 8)
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Wto wrz 27, 2011 14:46 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:
Karolek(ona) pisze:nie wiesz, że z rodzina to sie na zdjęciach tylko dobrze wychodzi :P

Fakt :lol: Tak sobie myślę, że chyba wezmę Skarpetkę na spacer wieczorkiem, tzn. na pierwszy to raczej siedzieć będzie mi na rękach, pokażę jej schody, coby tak ciekawsko nie wyglądała na świat, tak jak z oknami, pokazałam jej i nawet jej nie kusi wskakiwać :)

A tu dwa filmiki ze Skarpetką (w końcu mamy zabawki od zeszłego tyg.! :ryk: )

http://s123.photobucket.com/albums/o289 ... 1f53a2.mp4
http://s123.photobucket.com/albums/o289 ... 37d841.mp4

I jak sie udał pierwszy wypad z domu? My póki co spacerujemy tylko na szelkach po ogrodzie ... :cat3:

perek

Od: Wto sie 16, 2011 16:36

Post » Wto wrz 27, 2011 14:50 Re: Moja Skarpetka ;)

perek pisze:
spookyaga pisze:
Karolek(ona) pisze:nie wiesz, że z rodzina to sie na zdjęciach tylko dobrze wychodzi :P

Fakt :lol: Tak sobie myślę, że chyba wezmę Skarpetkę na spacer wieczorkiem, tzn. na pierwszy to raczej siedzieć będzie mi na rękach, pokażę jej schody, coby tak ciekawsko nie wyglądała na świat, tak jak z oknami, pokazałam jej i nawet jej nie kusi wskakiwać :)

I jak sie udał pierwszy wypad z domu? My póki co spacerujemy tylko na szelkach po ogrodzie ... :cat3:

Nie wyszłam z nią, bo już ciemno było, ale widziałam za to zabawną sytuację jak jakiemuś Panu z bloku z mieszkania koteczka wyszła przed klatkę i jak stał przed nią pokazując ręką i mówiąc 'do domu!' ta.. na pewno posłucha.. :ryk: w końcu wziął ją pod pachę i musiał zanieść :mrgreen:
Teraz dni coraz krótsze i zimniejsze jak wracam to już szarówka :cry: Może dziś z nią wyjdę, a jak nie dziś to w końcu znajdę czas! Na nic ostatnio nie mam czasu.. 8O
Obrazek
"Kocia twarz nie należy do najbardziej mimicznych. Nie wynika to z jego niechęci do okazywania uczuć, lecz z niemożności robienia zbyt wyrazistych min. Jednak kocie oczy rekompensują to w pełni. Po ich wyrazie możemy dokładnie poznać stan kociej duszy."

spookyaga

Od: Pt wrz 07, 2007 20:48

Post » Wto wrz 27, 2011 19:49 Re: Moja Skarpetka ;)

spookyaga pisze:
perek pisze:
spookyaga pisze:

Nie wyszłam z nią, bo już ciemno było, ale widziałam za to zabawną sytuację jak jakiemuś Panu z bloku z mieszkania koteczka wyszła przed klatkę i jak stał przed nią pokazując ręką i mówiąc 'do domu!' ta.. na pewno posłucha.. :ryk: w końcu wziął ją pod pachę i musiał zanieść :mrgreen:
Teraz dni coraz krótsze i zimniejsze jak wracam to już szarówka :cry: Może dziś z nią wyjdę, a jak nie dziś to w końcu znajdę czas! Na nic ostatnio nie mam czasu.. 8O

ja też nie codziennie wychodze z Brysiolem :cry: ale on to porostu uwielbia :D zwlaszcza że Timor wychodzi regularnie i on to obserwuje i mu zazdrości, jednak boje sie go wypuscic samego, jest z nami juz dwa miesiace ale chyba sie nie odwazę :roll: przyszedł do nas jako dorosły kocur i obawiam sie że mógłby sie zgubić :|
Skarpeciu oby Duza znalazła czas na malutki spacerek, trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

perek

Post » Wto wrz 27, 2011 20:38 Re: Moja Skarpetka ;)

Mnie duża czasem zaprzęgnie w to czerwone homonto, wsadzi w koszyk i idziemy do przedszkola po Małego Dużego, ale łazić koło bloku w tym nie zamierzam, jeszcze by mnie jakaś lala zobaczyła i posikała sie ze śmiechu, Duza chce to je odstąpie homonto i niech sama w tym łazi :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro wrz 28, 2011 9:37 Re: Moja Skarpetka ;)

Skarpetka nie śpij
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Śro wrz 28, 2011 12:41 Re: Moja Skarpetka ;)

Karolek(ona) pisze:Mnie duża czasem zaprzęgnie w to czerwone homonto, wsadzi w koszyk i idziemy do przedszkola po Małego Dużego, ale łazić koło bloku w tym nie zamierzam, jeszcze by mnie jakaś lala zobaczyła i posikała sie ze śmiechu, Duza chce to je odstąpie homonto i niech sama w tym łazi :P

Hej tu Brysiol...moja Duza zakłada mi czarne homonto i spaceruję w nim po ogrodzie albo przywiazuje mnie na schodach do domku i wyleguje sie do słoneczka :ryk: dzis tez sie wygrzewałem :ryk: ale chyba kociczkom to moje homonto nie przeszkadza bo dzis jedna ze sasiadek mnie odwiedziła, taka sliczna Buraska :1luvu: nawet dała sie obwachać...taki jestem przystojny :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:
A ty Skarpeciu co porabiasz w taki piekny dzień :?:

perek

Post » Czw wrz 29, 2011 9:01 Re: Moja Skarpetka ;)

Pani o Skarpetki - kidy pani uraczy nas wieściami od Skarpetki :!: :!: :!: już zaczynam mieć czarne scenariusze - oby to urlop był albo brak neta
Skarpetko wracaj :(

Karolek(ona)

Post » Czw wrz 29, 2011 10:19 Re: Moja Skarpetka ;)

Czesc Skarpeciu, stesknilysmy sie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw wrz 29, 2011 14:22 Re: Moja Skarpetka ;)

Doberek Skarpeciu :D
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt wrz 30, 2011 8:43 Re: Moja Skarpetka ;)

Dzieńdoberek Obrazek

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Pt wrz 30, 2011 9:06 Re: Moja Skarpetka ;)

Skarpeciu?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 30, 2011 10:25 Re: Moja Skarpetka ;)

poszła sobie - olała nas :cry:

Karolek(ona)

Post » Pt wrz 30, 2011 10:56 Re: Moja Skarpetka ;)

Nie, nio moze nie. Skarpeci moze Duza nie puszcza do kompa??
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]