cudna jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bloo pisze:Pixie mnie zaraz wygoni, bo tylko przychodzę i spamuję![]()
Anda pisze:Ja pokażę
cudna jest![]()
![]()
pixie65 pisze:[...] - nie wygląda na zmaltretowanego kotka.
pixie65 pisze:U nas kolejny udany Wieczór Pod Kroplówką.
Dzisiaj Siostra Oddziałowa (czyli Morus) zamiast mycia uszu zaordynowała przytulanie. Dzidzia próbowała wierzgnąć tylko raz i to chyba tak pro forma.
Myślę, że wbrew moim obawom za jakiś czas ona też będzie mruczeć w trakcie nawadniania.
W każdym razie już w tej chwili nie ma z nią problemu.
Wbrew temu co może niektórym się wydawać odnośnie takiej uporczywej terapii - nie wygląda na zmaltretowanego kotka.
pixie65 pisze:AAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
Bloo jezd Sadystka![]()
pixie65 pisze: Ja prowadzę Oddział Geriatryczny.
pixie65 pisze:Wbrew temu co może niektórym się wydawać odnośnie takiej uporczywej terapii - nie wygląda na zmaltretowanego kotka.
pixie65 pisze:default pisze:Nie znam jeszcze kotykiety tego forum, ale zaryzykuję i dla podniesienia nastroju przedstawię "swoją" kruszynkę o imieniu Jam.
Maluszek jest ze mną od 5go tygodnia życia (właściciele matki śpieszyli się z oddaniem).
Nie mogąc się doczekać na własny wątek Dżemika, zajrzałam do albumu na facebooku i ukradłam foty![]()
Ale musicie TO zobaczyć:![]()
![]()
Kocie Stopy są The Best
- W pokoiku na stoliku stało...
- ama...
- i...
- ama.
- Przyszedł...
- jam...
- wypił...
- ama...
- a ogonkiem
- baaa ama!
Aleksandra59 pisze:Przepraszam teraz będzie OT![]()
Nie mam gdzie napisać, bo wątku własnego nie mamI tak sobie pomyślałam, że na zaprzyjaźnionym wątku mogę napisać, że dzisiaj upływa właśnie 11. lat jak na świat przyszedł mój Fifi
Tak około tej godziny, jak piszę tego posta, jedenaście lat temu uratowałam futro od śmierci w Zatoce Puckiej
![]()
Dodam, że Karolka Fifiego się boi - bo to zły kot jest![]()
Przepraszam za zaśmiecanie wątku taką prywata![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 17 gości