dziewczyny, sorki że się wtrącę ale na tej fotce widzę w miseczkach surowe jaja - zarówno żółtko jak i białko. Jeśli to ma być dla kotów - to surowego białka nie wolno kotom podawać ! Żółtko surowe - jak najbardziej wskazane dla zwierzów i ludziów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Machniom?!ASK@ pisze:Też mam duzego burego.Chce ktoś? We wtorek traci klejnoty!
I wszystko „dzicz absolutna”... Mój dzik grzbiet prężył do głasków w czasie łapanki... Taki dzik!...Ja-Ba pisze:Składkowa imprezka?
Dołożę dużego, dorodnego srebrnego kocura, do tego łaciatka biało-szarego o smutnych oczach, piękną szylkretkę i burasa w białych skarpetach i białym krawatem. Żadnego z nich nie było na moim osiedlu gdy w kwietniu wybywałam na "letnie pastwiska". Tą gromadę zastałam w podblokowych krzakach po powrocie w listopadzie.
hanelka pisze:Wojtuś został na noc w lecznicy. Wróci jutro z brylantowym uśmiechem...![]()
Piszemy to razem z Zezolkiem. Zawsze brałam ją sobie na kolana, dziś pierwszy raz wskoczyła sama i kokosi się jak szalona.![]()
hanelka pisze:Wojtuś został na noc w lecznicy. Wróci jutro z brylantowym uśmiechem...![]()
Piszemy to razem z Zezolkiem. Zawsze brałam ją sobie na kolana, dziś pierwszy raz wskoczyła sama i kokosi się jak szalona.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 258 gości