Wielka Szostka zaprasza!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 02, 2011 21:07 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Erin pisze:No to nieźle, działo się u Was, oj działo 8)

To prawda. Tylko czekam jak Felek zacznie lac. Dzis podrywal moja mame i pilnowal bardzo jej jak gotowala. Mowilam jej zeby pogonila go z okna, bo bedzie bezczelny ale nie posluchala. No to jej potem ukradl z deski do krojenia kawalek sera... Dostal ochrzan, siadl pod stolem i udawal ze to nie on. Po czym mama przyszla spytac czy moze mu dac do wylizania puszke po rybce... nosz swietnie, potem bedzie ze ja kota nie umiem wychowac i on jej siedzi na glowie i kradnie :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon maja 02, 2011 21:17 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

No pewnie, że Ty - w końcu czyje to koty?
Mamy czy Twoje? :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 03, 2011 16:31 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Solusia kciuki :ok: :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto maja 03, 2011 16:39 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Warunki drogowe są bardzo ciężkie.. :-(
Trzymam kciuki za podróż, i całość przeprowadzki... :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto maja 03, 2011 17:02 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Kciuki Sol !!! :ok: :ok: :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto maja 03, 2011 17:06 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

I od nas - rączki i łapeczki trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto maja 03, 2011 18:38 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Też trzymamy mocne :ok: Sol :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto maja 03, 2011 19:39 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

W telegraficznym skrócie wiadomości od Sol: dojechała szczęśliwie i się ogarnia :ok:
prosiła, żeby wszystkich pozdrowić, itd.. :oops: :kot:
Niestety jak na razie jest pozbawiona dostępu do netu, ale jak tylko będzie miała, to napisze szczegółowo a nie tak jak ja z gorączką.... :oops:

I oczywiście nadal kciuki za ciąg dalszy przeprowadzki, itd :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro maja 04, 2011 13:45 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Dodam tylko, że pozbawiona jest również kotów (chwilowo) nad czym niezmiernie ubolewa

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw maja 05, 2011 7:55 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Dziekuje dziewczyny! To prawda, jestem chwilowo bez moich kotow ukochanych i bez TZa i wieczory sa smutne, nikt po mnie nie depcze, nie pyskuje, nie ugniata, nie kradnie jedzenia...

Ogarniam sie. Ogarniam i probuje przyswoic wiedze i umiejetnosci przydatne do pracy i funkcjonowania na Slasku. Pogoda dopisuje choc jest zimno, nie pamietam takiego maja - podobno to najzimniejszy maj od 50 lat. Wczoraj mialam maly kryzys psychofizyczny, zmeczenie, jakies zatoki bolace, lekkie zalamanie - wzgardzilam torbami lezacymi na srodku pokoju, wskoczylam w dres i poszlam spac wczesniej. Dzis juz jest lepiej zdecydowanie.

Dostaje tyle dobrych slow pociechy i wsparcia ze wogole nie czuje sie samotna. I to bardzo bardzo pomaga ta swiadomosc ze jestescie blisko choc daleko - za to Wam wszystkim bardzo dziekuje :1luvu:

Na razie jestem odcieta od internetu jesli ktos by potrzebowal ze mna kontaktu to podajcie moj numer komorki, jesli ktos ma.

Poza tym koncze pic kawe i wracam do moich przepisow.
dobrego dnia!! :D
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 17:06 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz

solangelica

Post » Czw maja 05, 2011 7:57 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Trzymaj się Słonko :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 05, 2011 8:22 Re: SolA&Zoo cz.II: oswajanie Slaska, tesknie za kotami :(

Wiesz co Sol? Zazdroszczę Ci tej pracy, u nas to nie do pomyślenia, no ale ja mam głównie upośledzonych w stopniu od umiarkowanego do głębokiego. Też można by o wiele więcej zrobić ale niemoc taka w tych placówkach, że ręce opadają :evil: Ale Ty działaj - to swietni ludzie, dużo można zrobic! A mnie się dzisiaj sniło, że miałam u siebie dziewczyne lekko upośledzoną i mówiłam jej, że musimy cos z tym zrobić, bo jej do nas szkoda :| Przestaje wierzyc po paru latach pracy, że tutaj można coż zrobic :-(
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw maja 05, 2011 11:59 Re: SolA&Zoo cz.II: oswajanie Slaska, tesknie za kotami :(

jozefina1970 pisze:Wiesz co Sol? Zazdroszczę Ci tej pracy, u nas to nie do pomyślenia, no ale ja mam głównie upośledzonych w stopniu od umiarkowanego do głębokiego. Też można by o wiele więcej zrobić ale niemoc taka w tych placówkach, że ręce opadają :evil: Ale Ty działaj - to swietni ludzie, dużo można zrobic! A mnie się dzisiaj sniło, że miałam u siebie dziewczyne lekko upośledzoną i mówiłam jej, że musimy cos z tym zrobić, bo jej do nas szkoda :| Przestaje wierzyc po paru latach pracy, że tutaj można coż zrobic :-(

Jozefino, pw poszedl ;)

To prawda ciezko jest wspolpracowac z licznymi placowkami ale dobrze ze sie zmienia to na lepsze.
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 17:05 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz

solangelica

Post » Czw maja 05, 2011 12:10 Re: SolA&Zoo cz.II: oswajanie Slaska, tesknie za kotami :(

Sol, wysyłam Ci dużo ciepłych myśli z Krakowa! Nie wiem jak Ty wytrzymujesz sama... Bez TŻ to jeszcze-jeszcze, ale bez futer? :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

[poprzednia][następna]