A Ty Inka czemu taka marudna jesteś? Morze roboty masz za mało?
mrauukłony Pamir

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ahnija pisze:Cóś na rzeczy jest. Tysz marudze, asz Durza jest zdumiona, rze taki mauy kot(3,700 w butah) z tyloma zabafkami tak marudzi. No Gustlik(kolega muj) za jakiś tenczowy most pojehau to marudze..sam zostauem a Durze nie bawiom sie tyle co Gustlik.
A Ty Inka czemu taka marudna jesteś? Morze roboty masz za mało?
mrauukłony Pamir
dagmara-olga pisze:(...) Nie ma nic innego do wygodnego leżenia - tylko legowisko - i zasikuje je cały czas a potem śpi na szafce lub na stole.
Jakiś pomysł?
panikota pisze:dagmara-olga pisze:(...) Nie ma nic innego do wygodnego leżenia - tylko legowisko - i zasikuje je cały czas a potem śpi na szafce lub na stole.
Jakiś pomysł?
Zabrać legowisko?
Ja bym zabrała i zobaczyła co będzie, skoro sika tylko tam.
dagmara-olga pisze:urwiniu - ja obserwuję przy sikaniu, kupie, myciu, skakaniu z wysokości, i na okrągło. Zboczenie takie....
dagmara-olga pisze:nie - ona nie sika tylko tam. Badania miała tydzień temu. Wszystko ok.
Ona chodzi do kuwety a czasem - do legowiska. Na moje oko - sika przez sen... wnioskuję to z faktu, że jest cała w sikach - śpi w nich. Potem już się nie kładzie w legowisko tylko śpi gdzi eindziej.
Stanu zapalnego nie ma, nerki ok.
Sika pełną porcją zawsze, nie kropelkuje, pozycja przy sikaniu książkowa, strumień ciągły. To z mojego podglądania w kuwecie![]()
To staruszka - widzę gdy leży jak trzęsie czasem łebkiem - tak jak starzy bardzo ludzie. Była dziś u lekarza dostała całą torbę próbek różnych karm - będziemy szukać najsmaczniejszej
AHA - PRZYTYŁA PRAWIE KILOGRAM!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości