Pasibrzucha pisze:No proszę, proszę. Dojrzewa nam panienka, prawdziwa kobieta z niej wyłazi(Zwłaszcza, że doopką siedzi mi na pudełku z biżuterią
)
No to na sterylkę z nią, zanim zarujkuje na wiosnę, bo byłoby jej szkoda
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:No proszę, proszę. Dojrzewa nam panienka, prawdziwa kobieta z niej wyłazi(Zwłaszcza, że doopką siedzi mi na pudełku z biżuterią
)
urwiniu pisze:A ja trafiłam przypadkiem tu i chyba będę tu często gościćNaprawdę dobre zdjęcia
POzdrawiam razem z futrami
Pasibrzucha pisze:Wiosna za pasem, a zatem pojawia się paląca potrzeba zabezpieczenia balkonu. Może wspomożecie radą, dobrym pomysłem? Mieszkanie jest wynajmowane, więc nie chcemy zanadto ryć w balkonie, a poza tym umowę najmu mamy do jesieni, więc najchętniej zrobilibyśmy to jakoś tymczasowo i możliwie ekonomicznieKażdy pomysł jest na wagę złota! Tasia będzie szalenie wdzięczna
![]()
koconek pisze:Pasibrzucha pisze:Wiosna za pasem, a zatem pojawia się paląca potrzeba zabezpieczenia balkonu. Może wspomożecie radą, dobrym pomysłem? Mieszkanie jest wynajmowane, więc nie chcemy zanadto ryć w balkonie, a poza tym umowę najmu mamy do jesieni, więc najchętniej zrobilibyśmy to jakoś tymczasowo i możliwie ekonomicznieKażdy pomysł jest na wagę złota! Tasia będzie szalenie wdzięczna
![]()
http://www.odstraszanieptakow.pl/Siatki_50x50mm_ciete_na_wymiar-23.html
Pasibrzucha pisze:a ona się roztraktorkowała momentalnie i objęła mnie za szyję łapkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 12 gości