Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:uuu panny wbiły na naszą imprezę ! FOTY!
Morf
dagmara-olga pisze:i lepiej, żebyście nie były chude i czarne, bo mam uraz przez tom Morfinkę co mnie tu jom Duża na łeb ściągła.
dagmara-olga pisze:i lepiej, żebyście nie były chude i czarne, bo mam uraz przez tom Morfinkę co mnie tu jom Duża na łeb ściągła.
Mary_Poole pisze:dagmara-olga pisze:i lepiej, żebyście nie były chude i czarne, bo mam uraz przez tom Morfinkę co mnie tu jom Duża na łeb ściągła.
Ja jestem czarna, mala i chuda Morf!
Hogata
PearlRain pisze:jakiego stajla kumpel, ona pyskowac nam tu zaczyna no te czarne takie som
Mary_Poole pisze:PearlRain pisze:jakiego stajla kumpel, ona pyskowac nam tu zaczyna no te czarne takie som
Ale jestem posz, nie to co ty, stary jelopie.
H
ahnija pisze:No jezdem, to gdzie te gołe baby na fotach lup gołe foty na babach?? Czekam i czekam, Emir muwił, rze czad foty sie szykujom!
Pamir
ahnija pisze:No jezdem, to gdzie te gołe baby na fotach lup gołe foty na babach?? Czekam i czekam, Emir muwił, rze czad foty sie szykujom!
Pamir
Ale jestem posz, nie to co ty, stary jelopie.
Mary_Poole pisze:ahnija pisze:No jezdem, to gdzie te gołe baby na fotach lup gołe foty na babach?? Czekam i czekam, Emir muwił, rze czad foty sie szykujom!
Pamir
Pamir, kazdy musi wystawic pysk na posmiewisko. Sa tu tez kotki co chcom obluukac kocurze miensko.
Hogata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Silverblue, zuza i 80 gości