Peate zdjęcie na kaloryferze genialne

Jutro ( w sumie dziś ) drapak zostanie zamówiony, najwyżej zrobię jakieś losowanie bo za dużo tego dobra wszędzie i wybór ciężki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
naline pisze:A ja patrząc na drapaki nad którymi zastanawia się Karola, sama się zdecydowałamJeszcze nie wiem, jak się zmieści. Będzie trzeba meble poprzestawiać, ale czego się dla kotów nie zrobi
Mija pisze:Karola - dziękuję ! Zdjęcia cudne ! Komentarze jeszcze lepsze. Mąż jest zachwycony i oczom nie wierzy.Ja też!![]()
Dosłownie co 5 min. karze mi sprawdzać, czy są nowe wiadomości i zdjęcia. Już mu wysłałam linka do tej strony,żeby dał mi spokój.
Pozdrawiam wszystkie kocie mamy.
karola7 pisze:Mija pisze:Karola - dziękuję ! Zdjęcia cudne ! Komentarze jeszcze lepsze. Mąż jest zachwycony i oczom nie wierzy.Ja też!![]()
Dosłownie co 5 min. karze mi sprawdzać, czy są nowe wiadomości i zdjęcia. Już mu wysłałam linka do tej strony,żeby dał mi spokój.
Pozdrawiam wszystkie kocie mamy.
He he. A jaka ja jestem zaskoczona, przecież ja się przygotowywałam na rany wojenne, na latające pióra, krew, pot i łzy
.
Naprawdę nie spodziewałam się, że one w tak szybkim tempie się dogadają, że tak się polubią - bo to widać, że się lubią, że wspólna zabawa sprawia im dużą frajdę, że dobrze się czują razem, a jak zasypiają przytulone do siebie to nie mogę się na nie napatrzeć
.
Umówiłam dziś Pixi na sterylizację, idziemy w piątek na 10, oj będę się o nią bała...
karola7 pisze:Kotx2 - Otóż to, potraficie mnie skutecznie namówić. Serio, bardzo mi ten wątek i Wasze wypowiedzi pomogły
.
naline pisze:Ten oto
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/83316 czyli ten co polecałam.
jasdor pisze:Bo my mamy wprawę we wciskaniu kotów w odpowiednie ręce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 105 gości