Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 21:40 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Dudzia-fajnie :D Cammi, czy nie wydaje Ci się, że ona musiała kiedyś mieć domek? Dziki kot nie byłby taki łaskawy. zwłaszcza wypuszczony z klatki 8O .

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Śro lut 16, 2011 21:43 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:
Wiolaww pisze:ale bida, na całe szczęście stanęła na Twojej drodze. Dziwny ten ochroniarz, sam kotu nie pomógł, i Tobie nie pozwalał 8O

Wiola... a może czas już na drugą kobietę w Twoim domu?
Jak zrobię zdjecia - to wypisz wymaluj Basia
ja rozumiem, że się Pyzy "pozbyłaś" - paczwork taki
ale może to to czarno-białe się Wam na stałe przyda?
a może lubisz niespodzianki?
mogłabym jej nie robić zdjęć - tylko ot tak przywieźć ją i byś miała tak z nienacka fajnie nowego kotka
ona na sam widok człowieka udeptywała trawę
no jak?

puki co, to w naszym domu króluję tylko ja. Wyłączność mam :!:

Wiolaww

Post » Śro lut 16, 2011 21:45 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Dudzia jedzie do Krakowa, a co tam z nią dalej będzie? Do Krakowa, czyli gdzie? to znaczy, wiem że to miasto od smoka :twisted:

Wiolaww

Post » Śro lut 16, 2011 21:49 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Wiolaww pisze:Dudzia-fajnie :D Cammi, czy nie wydaje Ci się, że ona musiała kiedyś mieć domek? Dziki kot nie byłby taki łaskawy. zwłaszcza wypuszczony z klatki 8O .

właśnie dlatego, że mi się wydaje, że ona, mimo że na wsi, to domowa koteczka
to mruczenie i udeptywanie na widok człowieka
i żeby ją głaskać, głaskać
no i z tego powodu nie mam serca jej tam wywalić

a może ją ktoś miastowy wywalił, mało to przypadków gdy biorą zwierza, wyjeżdżają kilkadziesiąt albo i więcej km od domu i wywalają

Dudzia Szop Pracz - ten ogon w prążki ma fajny :-)

spodziewałam się że dziś ochroniarz się na mnie rzuci - za to wczorajsze porwanie kotki i już byłam bojowo nastawiona
i ... nic. Nie ma tematu. Kotka była - ok , nie ma ok - a pianę bic i się drzeć to chyba tylko w ramach jakiejś pokazówki trzeba było.
Nie odwiozę jej w to miejsce.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro lut 16, 2011 21:51 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Wiolaww pisze:Dudzia jedzie do Krakowa, a co tam z nią dalej będzie? Do Krakowa, czyli gdzie? to znaczy, wiem że to miasto od smoka :twisted:

do AFN-a :-)
poszukają jej domku
a gdyby do maja nie znaleźli... to ja jej poszukam domku i chyba u mnie będzie na niego czekać
tylko, że ze mną kiepsko - przyzwyczaję się i z niej zrobi się Pamiątka z Rawicza. brrr

Cammi

Post » Śro lut 16, 2011 21:58 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

rozumiem Twoje wątpliwości, ja również się przywiązuję do zwierzaków. Trudno potem je oddać.
Pamiątka z Rawicza? jednak? Myślę, że to jednak dobra decyzja. Jeśli już decyzja?

Wiolaww

Post » Czw lut 17, 2011 22:38 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

to co filcokulki od Koterii potrafią zrobić z kotkiem

Obrazek Obrazek
reszta ekscesów w dręczeniu kulki w tym albumie KOREK
Myszka
Obrazek

Cammi

Post » Czw lut 17, 2011 23:01 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:to co filcokulki od Koterii potrafią zrobić z kotkiem

Obrazek Obrazek
reszta ekscesów w dręczeniu kulki w tym albumie KOREK
Myszka
Obrazek

Cammi 8O co to są filcokulki od Koterii :?: :?: :?: Te futra wyglądają na naćpane na maxa 8O Ja też to chcę mieć - muszę wyluzować co najmniej 4 koty 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lut 17, 2011 23:05 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

tu widać ją najlepiej
Obrazek

to jest nafaszerowane kocimiętką
a tu jest link do "bazarku" z tym cudem

KOCIMIĘTKOWE FILCOKULKI

Cammi

Post » Czw lut 17, 2011 23:07 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi, wzięłaś te z kocimiętką? ja też chcę. Gdzieś je widziałam, ale nie pamiętam gdzie?

Wiolaww

Post » Czw lut 17, 2011 23:14 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Wiolaww pisze:Cammi, wzięłaś te z kocimiętką? ja też chcę. Gdzieś je widziałam, ale nie pamiętam gdzie?

wzięłam te z kocimiętką
w moim poprzednim poście - pod zdjęciem śFirka umieściłam link do bazarku Kocuri z tymi kulkami
Kliknij tam w napis kocimiętkowe filcokulki i tam trafisz

Cammi

Post » Czw lut 17, 2011 23:14 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

już poprosiłam o 3 kuleczki, tylko czy Koteria mi zaufa, że zapłacę?

Wiolaww

Post » Czw lut 17, 2011 23:16 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:tu widać ją najlepiej
Obrazek

to jest nafaszerowane kocimiętką
a tu jest link do "bazarku" z tym cudem

KOCIMIĘTKOWE FILCOKULKI

:? moje futra na kocimiętkę nie reagują niestety. Na działce mam i suszę - niestety zero reakcji. Raz Mimi w roślince, tej działkowej a nie suszonej się zakochała, ale to tylko pół dnia tylko trwało :roll:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw lut 17, 2011 23:19 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

a Basia, nie bawiła się kuleczką?

Wiolaww

Post » Czw lut 17, 2011 23:21 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Wiolaww pisze:a Basia, nie bawiła się kuleczką?

zwiała na widok aparatu
a potem Korkowi próbowała zabrać

Obrazek

Cammi

[poprzednia][następna]