Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KubaTST pisze:Hej, Hej
To ja Hania przesyłam serdeczne pozdrowienia cioteczkom prosto z wakacji w Niemczech. Super się bawię, Bilon zresztą też. Mamy się świetnie. Czas spędzamy na wyglądaniu przez okno, gonitwach z pokoju do kuchni, wylegiwaniu się i zachwycaniu naszych Dużych naszą wspaniałością.
Przesyłam również zdjęcia coby było coś do pooglądania.
To ja. Właśnie szalałam za sznurkiem od bluzy i Duża sesje zrobiłaooo taki mam nos
jak Duzi robią obiad to my pomagamy z wysokości
![]()
![]()
a Bilon postanowił się gimnastykować, bo mówi, że przez te wakacje to z formy wypadnie.
Zapomniałam się pochwalić, a przecież jest sierpień znaczy, że stuknął mi drugi rok
solarie pisze:Nie wiem czemu w pierwszym momencie byłam stuprocentowo pewna, że to Hania jest biała, a Bilon czarny... a tu niespodzianka, okazuje się, że na odwrót. Nie zmienia to w każdym razie faktu, że AFN-owskie koty są najcudowniejsze na świecie.A wasze dwa pasują do siebie jak ulał, takie kocie yin i yang.
Co do trajkotania, miaukolenia, wycia, furkotania, gruchania... i wszelkich innych odgłosów, jakie tylko kocie grdziołko jest w stanie wydać, mój Malagito zdecydowanie mógłby konkurować z Hanią, bo też wydaje z siebie całą gamę dźwięków, wszyscy mówią, że to najbardziej wygadany kot, jakiego spotkali. I również jest grzeczny inaczej, ale to część kociego uroku.
Tweety pisze:solarie pisze:Nie wiem czemu w pierwszym momencie byłam stuprocentowo pewna, że to Hania jest biała, a Bilon czarny... a tu niespodzianka, okazuje się, że na odwrót. Nie zmienia to w każdym razie faktu, że AFN-owskie koty są najcudowniejsze na świecie.A wasze dwa pasują do siebie jak ulał, takie kocie yin i yang.
Co do trajkotania, miaukolenia, wycia, furkotania, gruchania... i wszelkich innych odgłosów, jakie tylko kocie grdziołko jest w stanie wydać, mój Malagito zdecydowanie mógłby konkurować z Hanią, bo też wydaje z siebie całą gamę dźwięków, wszyscy mówią, że to najbardziej wygadany kot, jakiego spotkali. I również jest grzeczny inaczej, ale to część kociego uroku.
no ba
wygadany, bo na początek okrzyknięto go dziewczynką
KubaTST pisze:Zrobienie czarnemu kotu dobrego zdjęcia to jest niezły wyczyn, zrobić Hani zdjęcie ładne i fajne, prawie niemożliwe, zakrawające o cud - raz, że czarna, dwa, że ma ADHD i uwiecznić można kiedy śpi.![]()
![]()
Ja się śmieję, że do pełni szczęścia to potrzebuję jeszcze dwa koty - całego białego i pingwinka, takiego czarno- białego, a nie jak Bilon (o ile można go pod pingwinka podciągnąć) biało-czarnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1320 gości