Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::mrgreen: dzieki w imeiniu wampirkapogoda beznadziejna leje caly czas, juz ziemia nie chce wchlaniac...koty przysypiaja dalej ...rys na biurku przy kompie reszta na drapaku za moimi pleckami Smakusia we wlocznaiczku na drapaku pod rysinym zielonym kocykiem-uznala ze zimno tak tak tym wykonanym twoimi raczkami
z wyprawki -jest ulubionym kocykiem u moich kociastych .....drugi ulubiony kocyk mamy iod Bunii
))
Thorkatt pisze:Anulka, ja tu Ci w uśmiechnięta buźkę klknęłam, a tam mnie coś uchapało i mówi mi że ponad litr krwi straciłam. Litr krwi w taki ponury dzień, jak ona i tak ledwo płynęła![]()
Miłego dnia
Thorkatt pisze:Anulka, ja tu Ci w uśmiechnięta buźkę klknęłam, a tam mnie coś uchapało i mówi mi że ponad litr krwi straciłam. Litr krwi w taki ponury dzień, jak ona i tak ledwo płynęła![]()
Miłego dnia
Blusik pisze:Thorkatt pisze:Anulka, ja tu Ci w uśmiechnięta buźkę klknęłam, a tam mnie coś uchapało i mówi mi że ponad litr krwi straciłam. Litr krwi w taki ponury dzień, jak ona i tak ledwo płynęła![]()
Miłego dnia
Nie narzekaj! ja straciłam 2,63 l i przeobraziłam się w wampira!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 31 gości