KRK Skrzekun vel Kacper blogując już nie prosi o nowy DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 19, 2010 22:22 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Obecnie pracuję nad przełomowym projektem (Kocinobel gwarantowany) - przepis na perfumy serowe, przyciągające myszy....

a tak z innej beczki 8)
Może wiecie jak się robi spódniczki - obiecałem Mini, że zaprojektuję dla niej kreację na wieczór.
Upatrzyłem już nawet świetny materiał (w szafie w przedpokoju, chyba jedwab) - od dzisiaj unikam obcinania pazurów, bo trzeba będzie wykroić z większej, że tak określę......całości :mrgreen:
Obrazek

ekoto

Od: Pt paź 05, 2007 6:46

Post » Nie cze 20, 2010 15:00 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Przed drzwiami stołówki.
Jak zazwyczaj - wysuwam się na prowadzenie 8)

Obrazek
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 20, 2010 15:10 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Dobrze robisz, Kacperku - grunt to dobra stołówka :)
Pozdrawiają Czarusia i Szarka
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 20, 2010 15:16 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Stołówka taka sobie - za małe porcje dają - ciągle jestem głodny - rozwijam się przecież :P
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 20, 2010 20:21 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Jestem taki zawiedziony...

Heniu, Mini i Stefan złamali dyscyplinę głosowania i opowiedzieli się za pasztetem Animondy (kurczak + kaczka) na kolację... jestem w mniejszości - motyla noga - kacze pióro :evil: :wink:

Obrazek
Obrazek

ekoto

Post » Nie cze 20, 2010 20:25 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Ale on się zmienił. Zupełnie nie jest podobny do tej sieroty z uszkodzoną łepetyną jaką był nie tak dawno. Gdzież się ukrywa dom dla niego?

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Nie cze 20, 2010 20:27 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Kacperku, chyba musisz z nimi przeprowadzic rozmowę wychowawczą 8O jak mogły :o
Szarka

taizu

Post » Nie cze 20, 2010 20:44 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Sylwka pisze:Ale on się zmienił. Zupełnie nie jest podobny do tej sieroty z uszkodzoną łepetyną jaką był nie tak dawno. Gdzież się ukrywa dom dla niego?

Witaj Sylwia :D
Jak dobrze, że odezwałaś się.
Nasze zaproszenie jest przez cały czas aktualne - odwiedź nas w wolnej chwili - to przekonasz się, że zmiana jest jeszcze bardziej widoczna w rzeczywistości 8) .

Skrzekun jest tak słodki, że aż za słodki na bycie tymczasem....
Obrazek

ekoto

Post » Pon cze 21, 2010 14:31 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

ekoto pisze:Jestem taki zawiedziony...

Heniu, Mini i Stefan złamali dyscyplinę głosowania i opowiedzieli się za pasztetem Animondy (kurczak + kaczka) na kolację... jestem w mniejszości - motyla noga - kacze pióro :evil: :wink:

Obrazek

Dzisiaj od samego rana dyscyplinowałem towarzystwo 8) ... od 6 rano nikt nie mógł przez nas spać :lol: :oops:
Obrazek

ekoto

Post » Pon cze 21, 2010 21:10 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

ekoto pisze:
Dzisiaj od samego rana dyscyplinowałem towarzystwo 8) ... od 6 rano nikt nie mógł przez nas spać :lol: :oops:

Tak trzymać, Kacperku... Porządek musi być!
Chociaż my dzisiaj dużej nie budziłyśmy, wręcz przeciwnie, tak się tuliłyśmy, żeby nie wstawała... Mało sie do pracy nie spóźniła :mrgreen:
Szarka

taizu

Post » Wto cze 22, 2010 17:49 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Dzisiaj przeglądając już historyczne zdjęcia - znalazłam to.

Tak wyglądał Skrzekun vel Kacper w dniu "łapania" prawie dwa miesiące temu :?

Miał szczęście - dzięki rozbitej głowie i naprawdę szpetnie opuchniętym wewnętrznym powiekom oka odmienił się jego los.
Wiedział kiedy i komu pokazać się i w jakim stanie :wink:

Obrazek

A dzisiaj - proszę jaki zrelaksowany i w dodatku w naprawdę dobrym towarzystwie :P

Obrazek
Obrazek

ekoto

Post » Wto cze 22, 2010 21:18 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Bardzo dostojnie wygladasz, Kacperku :1luvu:
Czarusia

taizu

Post » Pt lip 02, 2010 11:10 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Co tam słychać u przystojniaka? Jakiś domek się nie kroi?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt lip 02, 2010 16:42 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

oj Ja myślę, że już ma najlepszy z najlepszych...
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pt lip 02, 2010 17:09 Re: KRK Skrzekun vel Kacper blogując w rozpaczy prosi o nowy DS

Uwaga!!!
Blog Skrzekuna został przejęty przez naszą supergrupę crakersko-hakerską :mrgreen: tzn. mnie Mini jako mózg oraz podwykonawców: Henia (ochrona i mokra robota) i Stefana (logistyka i zwiad). Skrzekun używał banalnego hasła "wołowina" he he ... więc rozpracowanie jego konta nie zajęło nam dużo czasu. Zrobiliśmy to w trakcie obiadu (dzisiaj suche, natomiast kolacja zapowiada się obiecująco: gulasz i jakiś nabiał). Nie chcemy żeby Skrzekun blogował bo kolektywnie uważamy, że powinien zostać z nami pomimo, faktu nie bycia wcale takim fajnym - jest przemądrzały i za dużo czasu spędza w toalecie. Tak więc koniec z blogowaniem Skrzekuna, od dzisiaj wiadomości podaje Mini - szefowa supergrupy crakersko-hakerskiej "DaremnyTrud"

Obrazek
Obrazek

ekoto

[poprzednia][następna]