19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Czyścimy nosek. Może ktoś je śniadanie więc oszczędzę szczegółów. Albo w sumie? No właśnie, ja też zjadłam Dłubię Draculowi w nosie. Niestety nie mam pazurków, ale paznokcie. Ludzki paznokieć jest dostosowany wyraźnie do ludzkiego nosa Wziąwszy pod uwagę konstrukcję psychiczną Księcia Pana, nawet słabiutkiego, czuję się jakbym drażniła drzemiącego tygrysa. Ale trudno. Mały nie chce jeść, jak odetkamy nosek będzie lepiej, musi być. Generalnie jest bez zmian.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Dracul po oczyszczeniu noska pojadł. Kroplówka zrobiona. Teraz odpoczywa. Jest bardzo słabiutki Dla odmiany Puti wyrzyguje zawzięcie wszystkie lekarstwa.
Kciuki są nam potrzebne bardzo. Bo Dracul jest słaby, bardzo słaby Niestety ma totalnie rozregulowany cukier, a to jest ogromny problem w przypadku takiego pacjenta. Teraz śpi, Justyn poszedł do apteki po Atecortin do noska. Będziemy zakraplać i czyścić. Dyżurujemy przy nim, żeby nie był sam.
Kurczę, niech już lepiej będzie, chociaż ociupinkę, ale żeby było widoczne
Marimar? W drogerii? W aptece? Zapamiętam, poszukam, dobrze wiedzieć. Bo dzisiaj rano zdana byłam na ciepłą wodę. Ale ponieważ glut Dracula jest spory, chyba początkowo szybszy w działaniu będzie atecortin.
Ostatnio edytowano Czw maja 06, 2010 13:14 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, wykorzystam! Justyn znowu będzie miał kurs do apteki - obejrzał obrazek z inka, istnieje więc duża szansa, że przyniesie właściwy produkt. Zapuszczenie Draculowi do nosa atecortinu przekracza nasze możliwości Z palca jakoś cudem mu wsączyłam niewielką ilość. Pocieszające jest to, że Książę raczył spożyć (zglamać) drugie śniadanko. Teraz śpi.
Kociamko zaraz pójdę doczytać.