nie mam problemu ze spaniem, tzn. z baraszkującymi kotami po nocy, wszyscy spią jak dzieci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Kianit, poproś moda o przeniesienie wątku na koty i usuń może banerek.Kotka ma super domek, bardzo się cieszę.Anusia obiecała pisać i wklejać zdjęcia![]()
![]()
![]()
Killatha pisze:mam nadzieję, że Szarunia je
kot nie może zbyt długo głodować
ale dwa koty na jednym posłaniu to dobra wiadomość
Killatha pisze:ooo
jak fajnie
to znaczy, że mogę odpiąć banerek
ale zrobię to jutro
dzisiaj już nie chce mi się grzebać w swoim profilu - zdechła jestem
a Gosia jest śliczna
anusia27 pisze:Taki był spokój...No właśnie był:Pojawiła się malutka i wprowadziła istne szaleństwo.Szarcia ma w sobie duuuuuuuużo energii,niestety głównie w nocy ją wyładowuje mimo,że ''męczymy ją '' za dnia do upadłego wędką i polowaniem.Mała śpi może z 5 godzin na dzień
kianit pisze:anusia27 pisze:Taki był spokój...No właśnie był:Pojawiła się malutka i wprowadziła istne szaleństwo.Szarcia ma w sobie duuuuuuuużo energii,niestety głównie w nocy ją wyładowuje mimo,że ''męczymy ją '' za dnia do upadłego wędką i polowaniem.Mała śpi może z 5 godzin na dzień
anusia27 pisze:kianit pisze:anusia27 pisze:Taki był spokój...No właśnie był:Pojawiła się malutka i wprowadziła istne szaleństwo.Szarcia ma w sobie duuuuuuuużo energii,niestety głównie w nocy ją wyładowuje mimo,że ''męczymy ją '' za dnia do upadłego wędką i polowaniem.Mała śpi może z 5 godzin na dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 1044 gości