Lawiny radości, potopu miłości, lampek migania, kolęd śpiewania. Prezentów bez liku, wiele kolędników oraz Sylwestra do rana z lampką szampana! Wesołych Świąt:)
Gibutkowa pisze: W domu byłam odcięta od komputera Ale teraz mam nadzieję nadrobić zaległości
Odwyczek... Dobrze, ze już po
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe
Poszukiwany kot/kotka! Bury/whiskas, mały lub młody (do roku, jeśli powyżej 6 mies to dobrze gdyby był wykastowany/wysterylizowana), pełnosprawny (domek niedoświadczony w kotach ale zostanie przeszkolony, domek opiekował się psami i królikami). Najlepiej Wrocław, bo domek chce się zapoznać osobiście. Domek (a właściwie decydent w postaci Dużej) nie wejdzie do schroniska z wiadomych przyczyn (psychiczna załamka i adopcja wszystkich kotów i psów ). Z domkiem mam kontakt osobisty Czekam na oferty na PW lub ze zdjęciami na maila thor2@o2.pl