zajefajny ten Stefan Miss ma piekne oczy .. moje maja tylko balkon na II pietrze w bloku do dyspozycji,wiec nie maja okazji pochasac sobie po sniegu jak Stefan a transporterek procz tego,ze sluzy do transportu do weta ma tez inne przeznaczenie,a mianowicie jest to sypialnia dla moich
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
Dziękujemy, przekazałam mu zachwyty ,ale nic sobie z tego nie zrobił ignorant jeden. Stefan wychodzi czasami ze mna na skwerek pod blok z racji tego ze jest kotopsem tzn. przybiega zawołany po imieniu "cicianie" raczej nie działa. Bez śniegu może hasać i godzinę. Wyskakuje z krzaków na przechodniów lub próbuje wspinać się na latarnie Z tym że uczony był dworu od maleńskości.
u mnie podworkowym jest Puma,ale odkad wzielam ja do domku,to nawet nie mysli wyjsc (moze sie boi,ze ja porzuce,jak poprzedni wlasciciele ),za to Agata typowo domowa dama,jak tylko moze to ucieka na klatke,tylko zawsze na IV pietro haha nie zna kiedunku w dol
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
jutro jade do Lodzi wysterylizowac Pume i strasznie sie tego boje przy okazji zaszczepie Miko,bo panna nabiera sil jak na drozdzach,wiec czas sie zabrac za jej zdrowie a pozniej wezme sie za swoje zdrowie..mam juz skierowanie do szpitala na operacje nosa i jestem przerazona..
To pisze ja Pan Mąż z wiecznej trasy to tak na początek no byliśmy dziś Panią Żoną u weta w Łodzi na sterylce Pumci zwanej dalej "Cyckiem" . Normalnie myslałem,że jedziemy na jakiś poważny zabieg chirurgiczny,gdyż Pani Żona siedziała bardzo poważna i smutna popłakując od czasu do czasu. Wydawało mi się jak każdemu laikowi w tej dziedzinie,że to naprawde coś poważnego. Na miejscu na początku zaszczepiliśmy naszego najmłodszego domownika (znaczy suczke Miko). A to fotka z zachowania Miko u ciotki Anki krótko mówiąc pies czuł się jak u siebie w domu
Ostatnio edytowano Czw sty 07, 2010 21:24 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz
No a Pumcia została na dłużej hhhhhmmmmmmmm.......... Przy odbieraniu kotki po zabiegu pani Ania powiedziała do Pani Żony wyraźnie: "Aśka nie spuszczaj sie nad tym kotem tak nic mu nie będzie" ,a co na to Pani Żona po powrocie do domu ciągle warczy na suke,gdy ta się zaledwie pokaże w polu widzenia chodzi za Pumą krok w krok i ciągle tylko słyszę: "Moja biedna cicia mój koteczek " normalnie szok . A co na to Puma ????????? Jak to Puma jeszcze oszołomiona praktycznie ciągle śpi i ma wszystkich w głębokim poważaniu eeehhhhhhhhssssssssss biedny jestem ja (znaczy Pan Mąż i biedna sunia Miko) podejrzewam,że dopóki sie nie zagoi marny czas nastał dla nas. A to jeszcze jedna fotka moja Pani Żona z małą kocią biedą
Ostatnio edytowano Nie sty 10, 2010 19:47 przez Ciepła, łącznie edytowano 1 raz
Bazyliszkowa Pumcia juz wczoraj probowala uprawiac skoki na stol po jedzonko ,ale niestety wetka powiedziala,ze nic do jedzenia dopiero rano troszke no i zamknelam Cycka z nami w pokoju,zeby sie nie walesal po kuchni..Dzis Cycek calkiem niezle pojadl..wylizal futerko do porzadku i chasa po stolach ile wlezie ..po zabiegu ma tylko malutka ranke na lewym boku nad udem i to wszystko szok..
Bazyliszkowa tez jestem w szoku ..po przezyciach sterylki mojej suczki spodziewalam sie wielkiej rozpaczy koteczki a tu cisza..mala ma wygolona siersc w kwadracik 3x3 cmi 2 szwy rozpuszczalne a rana to kreseczka
Bazyliszkowa juz 1 dnia po sterylce skakala po szafach i stole w kuchni jak zdrowa..ani nie kulala ani nic..tylko ma futerko wygolone..no i byla strasznie glodna..