Plaskata konsekwencja- rosniemy w sile

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 10:33 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:
zorba pisze:Moś mój Miś jest identyczne poplamiony :1luvu: Tylko, że jest biało niebieski :1luvu: Exo są po prostu boskie :1luvu:

Zorba, a Miś to exo czy persik :?: bo mi sie wydawalo że masz persika z puchatkowa :roll:

Wiem, że głupio zapytam: czym się różni exo od persika? Ja myślałam, że jeden i drugi to exo :roll: :oops: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 08, 2009 10:38 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

cześc dziewczeta, powiedzcie mi dlaczego ja drugi raz z rzedu budze sie o 6 rano, w niedziele? 8O
Maly, na razie bezimienny :roll: , cos dzisiaj plochliwy sie zrobil. Spitalal przed wszystkim co sie gwaltownie rusza- przed nami tez :roll: ja wiem że Mosiek wczoraj mu w lazience zasunal z piastki i nakrzyczal że lazienka jest za mala dla tylu kotow na raz a on ma misje wpisana w tradycje tego domu- czyli trzeba duża czyms zajać jak siedzi na kibelku :roll: a maly mu sie wpiernicza z miziankami- niedopuszczalne. :twisted:
Na parapecie udalo mi sie go w koncu dopaśc i dal sie wymiziac, potem przyszedl na kanape sam 8) ale przed Jj-tem spierniczyl zaraz do kuchni- czy my wygladamy na rodzine Adamsow? :evil:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie lis 08, 2009 10:40 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Marcelibu pisze:Wiem, że głupio zapytam: czym się różni exo od persika? Ja myślałam, że jeden i drugi to exo :roll: :oops: .

Monia, ty sie zacznij edukowac w dziedzinie plaskatej jesli chcesz byc dobrze wychowanym gosciem tego wata :evil:
Exo ma krotsza ale gesta sierśc, tez podszerstkiem czyli puszkiem pod spodem, taki pluszowy mis, morda i charakter pozostaja bez zmian :twisted:

moś

Post » Nie lis 08, 2009 10:44 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

lekcja pogladowa: Exo 8)
Obrazek
pers 8)
Obrazek
a to bonus za dobre sprawowanie :twisted:
Obrazek

moś

Post » Nie lis 08, 2009 10:46 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:
Marcelibu pisze:Wiem, że głupio zapytam: czym się różni exo od persika? Ja myślałam, że jeden i drugi to exo :roll: :oops: .

Monia, ty sie zacznij edukowac w dziedzinie plaskatej jesli chcesz byc dobrze wychowanym gosciem tego wata :evil:
Exo ma krotsza ale gesta sierśc, tez podszerstkiem czyli puszkiem pod spodem, taki pluszowy mis, morda i charakter pozostaja bez zmian :twisted:

Obrazek
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lis 08, 2009 10:48 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:lekcja pogladowa: Exo 8)
Obrazek
pers 8)
Obrazek

Tak myślałam. Przyznam się, że tak naprawdę to Dzidek wydawał mi się exo. Ale widzę, że Ptyś tezszsz...
moś pisze:a to bonus za dobre sprawowanie :twisted:
Obrazek

:1luvu:
Nie pozwalaj tyle telewizji Budkowi oglądać. Wzrok się psuje. A już na dwa telewizory na raz - to na pewno... :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie lis 08, 2009 10:49 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Nie lis 08, 2009 10:48 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:Obrazek

czesć kochanie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie lis 08, 2009 10:49 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

nie trzeba, ..w nagrode 8)
zakraplamy oczy i nie dajemy sie unieruchomic co zreszta widac :roll:
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lis 08, 2009 10:50 przez moś, łącznie edytowano 1 raz

moś

Post » Nie lis 08, 2009 10:49 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:najlepiej sie wczoraj spalo w kuwecie
ale dzisiaj...
i zabawa w gonionego :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zapomniałam jak wygląda... :wink: :wink: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

moś pisze:cześc dziewczeta, powiedzcie mi dlaczego ja drugi raz z rzedu budze sie o 6 rano, w niedziele? 8O
Maly, na razie bezimienny :roll: , cos dzisiaj plochliwy sie zrobil. Spitalal przed wszystkim co sie gwaltownie rusza- przed nami tez :roll: ja wiem że Mosiek wczoraj mu w lazience zasunal z piastki i nakrzyczal że lazienka jest za mala dla tylu kotow na raz a on ma misje wpisana w tradycje tego domu- czyli trzeba duża czyms zajać jak siedzi na kibelku :roll: a maly mu sie wpiernicza z miziankami- niedopuszczalne. :twisted:
Na parapecie udalo mi sie go w koncu dopaśc i dal sie wymiziac, potem przyszedl na kanape sam 8) ale przed Jj-tem spierniczyl zaraz do kuchni- czy my wygladamy na rodzine Adamsow? :evil:

ale się tak nie denerwuj :) on jest już trochę duży i jemu dłużej idzie przystosowanie się do nowego miejsca. Raz będzie przymilny raz będzie uciekał. Trochę to potrwa. Ma 7 -mcy tak? Stracił już swoja dziecięcą ufności naiwność :)

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Nie lis 08, 2009 10:50 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

moś pisze:nie trzeba, ..w nagrode 8)
zakraplamy oczy i nie dajemy sie unieruchomic co zreszta widac :roll:
[url=http://h.imagehost.org/view/0350/PICT0025][img]http://h.imagehost

Mośka - popraw, bo g... widać 8)

Marcelibu

Post » Nie lis 08, 2009 10:50 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Obrazek
pers 8)
Obrazek
Obrazek

a Buduś to mix expo z persem :ryk:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Nie lis 08, 2009 10:52 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Marcelibu pisze:Nie pozwalaj tyle telewizji Budkowi oglądać. Wzrok się psuje. A już na dwa telewizory na raz - to na pewno... :mrgreen:

Mam trzy :twisted:
ps Ptys to pers czy mi sie wydaje że tobie sie nadal wydaje że Exo :roll:

moś

Post » Nie lis 08, 2009 10:52 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Obrazek
pers 8)
Obrazek

O są kocurki... :1luvu:
Budusia zostawiam dla Trawki... :wink:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lis 08, 2009 10:53 Re: Plaskata konsekwencja- czterej plaskaci i pies

Mośka - jeszcze raz. Ale drukowanymi literami:
Dzidek to exo (egzotyk). Czemu exo?
Ptyś to pers - ale już nie exo? Czemu?

Marcelibu

[poprzednia][następna]