Adrianapl pisze:Sznycek jest zabojczy![]()
koci ideal
Przekażę

kavala pisze:Ciekawa jestem ile on waży, bo wygląda, no... tego... niczego sobie.
Nie ważę go już, poddałam się

Bo mnie wykończycie

Dobrze to wiesz, Amysiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:Sznycek jest zabojczy![]()
koci ideal
kavala pisze:Ciekawa jestem ile on waży, bo wygląda, no... tego... niczego sobie.
dorota13 pisze:Ujawniłam się w wątku 3, ale czytałam wszystkie.
Zdjęcia też będę oglądać choć z opisami byłyby ciekawsze.
MarciaMuuu pisze:A to nawet fajne będzie, same sobie historię do fotek dopiszemy. Jak komiks. I kolejność obrazków też dowolna?
![]()
JoasiaS pisze:Niniejszym zakładam więc moim kotom osobny wąt z następującymi zastrzeżeniami:
fotki kotów wstawiam wyłącznie w środy
![]()
jeżeli nie będę mieć fotek kotów, zamierzam wstawiać zdjęcia przypadkowych innych zwierzów z mojej działki i nie przyjmuję z tego powodu żadnych reklamacji
![]()
MarciaMuuu pisze:Ja mam brynkolenie we krwi. To przez hormony.
JoasiaS pisze:Jaka kolejność? Po jednej focie zamierzam dawać co środę
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:Niniejszym zakładam więc moim kotom osobny wąt z następującymi zastrzeżeniami:
fotki kotów wstawiam wyłącznie w środy
![]()
jeżeli nie będę mieć fotek kotów, zamierzam wstawiać zdjęcia przypadkowych innych zwierzów z mojej działki i nie przyjmuję z tego powodu żadnych reklamacji
![]()
Avian pisze:To jeszcze sie przyznaj, że kochasz Brzydala i Batona i że oni już na walizkach czekają, kiedy powiesz "Przybywajcie"
JoasiaS pisze:Avian pisze:To jeszcze sie przyznaj, że kochasz Brzydala i Batona i że oni już na walizkach czekają, kiedy powiesz "Przybywajcie"
Nie dość, że zmusiły mnie do założenia wąta, to dodatkowo wtulają mi nowe koty.... Avian, wiesz, że wielce kocham duet BB, ale miłością platoniczną i na odległość i tak musi pozostać
. Foty miały być w ich wątku, a nie widzę...
EwKo pisze:Zaznaczę se wąta. Bezwonnie, żeby nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 54 gości