Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarciaMuuu pisze:dr Niziołek był na urlopie do końca lipca, dostałam automatycznego maila z dopiskiem, że odpowie na wiadomości jak wróci... No i nic...
A właśnie zakumałam, czemu Kira ma dłuuuugi przewód myslowy. No bo jak się jest takim kotem-tucznikiem, to te komóreczki w mózgu:
a.) są bardzo opasłe i leniwe
b.) są bardzo ściśnięte przez wrastający tłuszczyk
alus1 pisze:MarciaMuuu pisze:dr Niziołek był na urlopie do końca lipca, dostałam automatycznego maila z dopiskiem, że odpowie na wiadomości jak wróci... No i nic...
A właśnie zakumałam, czemu Kira ma dłuuuugi przewód myslowy. No bo jak się jest takim kotem-tucznikiem, to te komóreczki w mózgu:
Marciu
dodałabym podpunkt
c.) jest blondynką
MarciaMuuu pisze:Chcę! chcę!
A kiedy będzie, a gdzie i jak się zapisać?
On od astmy też jest.
MarciaMuuu pisze:alus1 pisze:MarciaMuuu pisze:dr Niziołek był na urlopie do końca lipca, dostałam automatycznego maila z dopiskiem, że odpowie na wiadomości jak wróci... No i nic...
Marciu
dodałabym podpunkt
c.) jest blondynką
Ja też jestem
Avian pisze:Dr Niziołek jest od astmy?On kardiolog, będzie w Poznaniu - chcesz sie wybrać? Bo ja pilnuję terminu, żeby Kasi Platonika zapisać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alcina i 13 gości