MAM 9 KOTÓW- Bonusek nie żyje.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 29, 2003 19:01

Blue pisze:
eve69 pisze:
czy ktos w okolicy dysponuje minimalna porcja mleka dla kociat? Nikt mi tego nie chce sprzedac, :crying:

Zawsze mozesz je zastapic mlekiem dla niemowlat :)

tak tez uczynilam :wink:

Blue pisze:[Lepszy jest nadmanganian potasu w niezamocnym roztworze :)
Podobno rivanol takie swieze rany moze podrazniac - nadmanganian zawsze mi sie slicznie sprawdzal - z rivanolem bywalo roznie.
A na wszelkie rany zawsze trzymam w domu Solcoseryl - to taki zel ktory przyspiesza gojenie a jednoczesnie pokrywa ranke taka swoista blonka, wysusza ja lekko, ulatwia gojenie i chroni przed zanieczyszczeniem.
Nie mozna go stosowac na glebokie zanieczyszczone rany - bo moze je wygoic zbyt szybko. Ale na rozlizane rany pooperacyjne, otarcia itp - jest rewelacyjny! :)

Odkazasz rane nadmanganianem, osuszasz leciutko, smarujesz Solcoserylem. I juz :)

aaa nie wiedzialam wyprobuje bardzo dziekuje , czlowiek sie cale zycie uczy :roll:

Graga

a na co ja CI wygladam ? :wink: :twisted:

masz racje, ale pomarudzic zawsze mozna nie :)?
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pon wrz 29, 2003 21:37

Dostalismy od Ylvy i Dobrosi mleczko dla potwora, ze strzykawka ,( :love: ) a potwora pozarla natentychmiast pol butelki. Mimo licznych protestow brzuch zostal wymasowany, koronacja czego bylo male siusiu. Koopy nie widac nie slychac i nie czuc, reszta usilnie nadrabia :twisted:

Cola nadal w stresie, ale juz lepiej bo zacal na ugietych lapkach mykac po pokoju :) apetyt ma dobry, reszt tez ok wiec chyba idzie ku lepszemu

Malej brzuszek nie za ciekawy, za to jej zachowanie wrecz mnie rozwala- Kotka kladzie sie na pleckach i mruczy gdy ja maltretuje. Ale mi sie trafil koć :)

Kocio nie ma nic do Coli, tak jak reszta malcow, za to nikomu nie podoba sie Pepsi. Zastanawiam sie czy przyczyna mozze byc jej choroba - zapach jest dosc silny i koty jakby odrzuca. Smutne to bo kocinka marzy o tym zeby miec mamusie....

eve69

Post » Pon wrz 29, 2003 21:40

:D Powodzenia dalej!! :D

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Pon wrz 29, 2003 21:53

Wlasnie osisagnelismy maly sukces- Cola wyciagnniety z koszyczka polozyl mi sie na kolanach i ...rozmruczal sie, przewrocil na plecki i domagal sie mizianka. Po chwlili zupelnie wyluzowany poszedl do kuwety, a teraz szalej, jeszcze troche niepewnie, po pokoju :) Lata za pileczka Kocia :))))

eve69

Post » Pon wrz 29, 2003 21:56

Duzo zdrowka dla malenstwa :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto wrz 30, 2003 5:04

Mądry chłopak z tego Coli.
BTW nieźle. Ty eve i pozostałe dziewczyny macie dzieciaczki, ja mam mamuśke :mrgreen:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto wrz 30, 2003 7:37

i jak Mała dzisiaj?
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Wto wrz 30, 2003 7:46

eve69 pisze:Wlasnie osisagnelismy maly sukces- Cola wyciagnniety z koszyczka polozyl mi sie na kolanach i ...rozmruczal sie, przewrocil na plecki i domagal sie mizianka. Po chwlili zupelnie wyluzowany poszedl do kuwety, a teraz szalej, jeszcze troche niepewnie, po pokoju :) Lata za pileczka Kocia :))))

Cieszę się :D . On jest całkiem przytulasty tylko musi przestać się bać. Z niecierpliwością czekam, aż zacznie bawić się z kociakami.

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 30, 2003 9:03

Olivia pisze:i jak Mała dzisiaj?

Mała nie najlepiej - spala mi cala noc na glowie, ale brzuch po sterylce jeszcze bardziej jej sie otworzyl:((( jedziemy do weta

i tak bysmy jechali bo dzidzia pepsi okazalo sie ma uszkodzona lapke- wet nie zauwazyl, a lapka napuchla i boli. Maluszek placze, ale m swietny apetyt i humor. Kocio notorycznie kradnie jej butelki :twisted:

Cola dostal dzis Kropke do towarzystwa, wlasnie sie obwachuja :wink:

Katy
a jak ELi czuje sie w domu?:)

eve69

Post » Wto wrz 30, 2003 9:54

Siedzimy w pokoju komputerowym, PAncia udaje ze pracuje, Kocio nawala pileczke, NIesmialek mruczy a Cola jest rozdarty- warczec czy sie bawic...oni tacy czarni
Teraz nawalaja sie z Niesmialkiem przez recznik kt wisi na krzesle. Jest niezle :lol:
Ivcia, ja coraz bardziej lubie TWojego kota. Wiesz.... :twisted: :twisted:

o , Kocio upolowal Pana Franka :D :D :D

eve69

Post » Wto wrz 30, 2003 9:54

eve - o Eli napisałam w wątku. Rozróbe małpa w klatce zrobiła :twisted:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto wrz 30, 2003 10:05

eve69 pisze:o , Kocio upolowal Pana Franka :D :D :D

Wuja Franka, kochana, wuja Franka :D . :twisted:
No bo właśnie zapomniałam się zapytać jak mój zielony kuzyn się zadomowił :wink:

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 30, 2003 10:07

Mysza pisze:
eve69 pisze:o , Kocio upolowal Pana Franka :D :D :D

Wuja Franka, kochana, wuja Franka :D . :twisted:
No bo właśnie zapomniałam się zapytać jak mój zielony kuzyn się zadomowił :wink:

dla Ciebie Wuj, dla Kocia PAn :twisted: zadomowil sie rewelacyjnie, zwlaszcza w ryjku Kocia, nie ma juz polowy ogona :twisted: :twisted:

eve69

Post » Wto wrz 30, 2003 10:20

eve69 pisze:Ivcia, ja coraz bardziej lubie TWojego kota. Wiesz.... :twisted: :twisted:

Hmmm... :twisted: :twisted:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Wto wrz 30, 2003 10:22

Ivcia pisze:
eve69 pisze:Ivcia, ja coraz bardziej lubie TWojego kota. Wiesz.... :twisted: :twisted:

Hmmm... :twisted: :twisted:

Twoje szczescie, ze Pawel pociesza sie faktem ze Niesmialek ma dom :twisted: :twisted:

eve69

[poprzednia][następna]