Kocia Koalicja 2 - listonosz do nas przyszedł :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 24, 2009 23:11

Tak sobie zaglądam z ciekawości... Patrzę a tu takie śliczne koty. No cuuudne. :)
Obrazek Obrazek

Czekoladka

Od: Śro lut 13, 2008 14:45

Post » Sob sty 24, 2009 23:25

Monostra, ta kropla nieba w oczach nevek potrafi uwodzić.Ale i oczy klasycznych syberyjczykow mają tyle ekspresji, że trudno zdecydować które piękniejsze.
To nawet nie kwestia gustu, to często miłość od pierwszego spojrzenia.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie sty 25, 2009 10:38

Jak zrozumialam, nie bedzie rowniez mowy o segregowaniu smieci? :crying:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Nie sty 25, 2009 12:44

Piękne, pełne wdzięku koty. :) Miód dla oczu... :1luvu:
Niewychodzące, prawda? :)
Obrazek

POMÓŻ!
Obrazek

Paula:)

Od: Śro lip 30, 2008 9:43

Post » Nie sty 25, 2009 19:49

Paula, są częściowo wychodzące :wink: . W normalnych porach roku wychodzą pod kontrolą na działce. Na razie Trykot jeszcze nie miał okazji, ale mam nadzieję, że mu się spodoba :) .

Kociska ostatnio w tę pogodę cały czas śpią. Dziś nawet na obiad obudziły się z opóźnieniem 8O .
Niestety, obiad nie przypadł Moherowi do gustu i mam pięknie przegryziony przez Mohera palec :evil: . Niechcący oczywiście, ale palec o tym nie i rwie jak diabli. Nie wiem, kto był bardziej zdziwiony - ja czy Moher. Aż mi się go żal zrobiło :roll: , bo zaczął od razu delikatnie się ocierać i trącać o rękę.

Wszystko przez jego upór - nie dostał na obiad tego, co chciał, więc zaczął swoje sztuczki. Rozglądnął się, wpadło mu w oko opakowanie ciastek i ostentacyjnie zaczął gryźć folię. Chciałam mu zabrać i podstawiłam rękę akurat gdy zaciskał zęby. 8O W sumie łobuz na tym wygrał, bo poddałam się i zamówiłam mu to, na co się zawziął :lol: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Nie sty 25, 2009 21:06

A co mu się tak marzyło?
Toril nawet jak w zabawie mnie ukąsi, to tak bardzo jest zawstydzony i zaraz biegnie do miseczki zjeść parę chrupek. Ten kot pewnie dostanie kiedyś wrzodu na żołądku 8) :roll:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon sty 26, 2009 9:42

Trochę spóźniona i zdyszana, ale jestem. Pozdrawiam kocich przystojniaków :D :D :D :D
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon sty 26, 2009 10:21

Cześć Koalicjanci. Jakie zamachy na dzisiaj macie zaplanowane? :wink:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon sty 26, 2009 10:32

Mrrudobrry :) Cy mogę psyjść do Was na pseskolenie?
Inka z Pimpilołków

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 26, 2009 10:39

Bry 8)
Mój Rych się nie zawstydza po ugryzieniu.
Zaciska mocniej zęby i czeka, aż będę krzyczeć wystarczająco głośno.
Dla niego wystarczająco, nie dla mnie.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sty 26, 2009 10:49

O rany, to faktycznie miłe, zwłaszcza, ze Rychu nie dosłyszy :twisted: .
Koalicjanci nie gryzą, nawet jak są niezadowoleni, to się wywijają albo dają sygnały dźwiękowe, ale nigdy nie wyciągają pazurów i zębów. To mnie chyba nieco uśpiło, bo pakuję łapy do kocich mordek i pod nie bez zastanowienia :lol: . Sybirek też mnie kiedyś przygryzł zamiast zabawki.
Trykot jako jedyny nieco przygryza, ale tylko przy pieszczotach i bardzo delikatnie, z wyczuciem, np. w nos :lol: .

Tosiula, Moher zaparł się na Purinę Pro Plan Delicate z indykiem. Tylko to chętnie jadł po chorobie i żołądek na tym ładnie się uspokoił, ale chciałam wrócić do innej karmy. A ten uparciuch nie chce 8O . Niech je, służy mu, poza tym wsuwa wołowinę. Za to Trykot i Sybir oprócz Orijena mają urozmaicenie, bo kupiłam Moherowi na próbę chyba z 5 rodzajów. Trykot też lekko wybrzydza, ale Sybirek je wszystko.
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Post » Pon sty 26, 2009 11:20

Monostra pisze:O rany, to faktycznie miłe, zwłaszcza, ze Rychu nie dosłyszy :twisted: .
Koalicjanci nie gryzą, nawet jak są niezadowoleni, to się wywijają albo dają sygnały dźwiękowe, ale nigdy nie wyciągają pazurów i zębów. To mnie chyba nieco uśpiło, bo pakuję łapy do kocich mordek i pod nie bez zastanowienia :lol: . Sybirek też mnie kiedyś przygryzł zamiast zabawki.
Trykot jako jedyny nieco przygryza, ale tylko przy pieszczotach i bardzo delikatnie, z wyczuciem, np. w nos :lol: .

Tosiula, Moher zaparł się na Purinę Pro Plan Delicate z indykiem. Tylko to chętnie jadł po chorobie i żołądek na tym ładnie się uspokoił, ale chciałam wrócić do innej karmy. A ten uparciuch nie chce 8O . Niech je, służy mu, poza tym wsuwa wołowinę. Za to Trykot i Sybir oprócz Orijena mają urozmaicenie, bo kupiłam Moherowi na próbę chyba z 5 rodzajów. Trykot też lekko wybrzydza, ale Sybirek je wszystko.

Nie wiem co jest w tej PP Delicate, ale u mnie Romek też się na to uparł i koniec :roll: Teraz będę próbować Orijena rybnego, może mu podejdzie - bo już nie mam koncepcji. Wolałabym na razie PP nie dawać, przejść na coś lepszego - ale ten terrorysta mały wszystko bojkotuje ostatnio.

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon sty 26, 2009 11:56

ooo, wąteczek i to całkiem dla mnie, jak przekonałam się na pierwszej stronie. Co prawda małymi literkami, ale zawsze :smokin:

moje też PP Delicate uwielbiają, zwłaszcza Georg, kiedy dostaje pierwszą michę po otwarciu paczki, zawsze nażre się jak prosię i potem womituje koło miski, gupek :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 26, 2009 12:13

i ja się przywitam oficjalnie :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon sty 26, 2009 12:18

Georg nie womituje, wymiotuje, rzyga, puszcza pawia, pawikuje itd., tylko produkuje wypluwkę :lol: . Prawda, jak elegancko brzmi? Chyba przejmę tę sowią terminologię w wątku Joasi :twisted: .

Dalia, witamy :D.
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

[poprzednia][następna]