Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:to też sobie zaznaczę, chociaż ja nie naciskałam Mosia, nie maltretowałam Mosia i nie szntażowałam Mosia
Georg-inia pisze:to też sobie zaznaczę, chociaż ja nie naciskałam Mosia, nie maltretowałam Mosia i nie szntażowałam Mosia

Lemoniada pisze:Wyłamujesz się i występujesz przeciwko miażdżącej większości?![]()
Może ulegnie. A taki szantaż to we mnie tez budzi uczucie samozaparcia. Li i jedynie Georg-inia pisze:Lemoniada pisze:Wyłamujesz się i występujesz przeciwko miażdżącej większości?![]()
ależ skądtylko skoro Moś na szantaże emocjonalne nie reaguje, to pomyślałam, że sposobem trzeba Mosia, sposobem
![]()
Na ten przykład: poprosić ładnie.Może ulegnie. A taki szantaż to we mnie tez budzi uczucie samozaparcia. Li i jedynie
Czekoladka pisze:I myślisz że podziała?
moś pisze:Lemoniada pisze:Moś, powiem Ci tylko jedno - jeśli nie założysz nowego wątku, to znaczy, że jesteś człowiek zimny, wyrachowany i bez serca, który nie liczy się z innymi i każe im za siebie odwalać brudną robotę![]()
Myślicie, że podziała? 8)
prosze mi tu nie stosowac chwytow poniżej passa
Hannah12 pisze:A to se zaznaczę.
Ktoś z Kalisza trafił wczoraj 6 w totka, 17 mln. Jak to Mośka to już jej tu nie zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 7 gości