Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malinka1 pisze:Przepraszam, coś się działo z moim komputerem, nic nie mogłam zrobić, tak się cieszę, że maluszek ma domek tymczasowy. Jutro z rana zadzwonię do kogoś kto jeździ do Łodzi, może uda się załatwić transport. On jest taki kochany i przytulaśny, a co myślicie o busie do łodzi, gdyby pojechał w transporterze..? Muszę szybko działać, żeby kociaka zabrać, facetów ubłagałam, kociaczka narazie trzymają i jest zamknięty, ile mnie to zdrowia kosztowało. Aha, podajcie mi może numer kontaktowy telefonu, bo jak coś z komputerem nie tak to przynajmniej jest kontakt tel.
malinka1 pisze:Mam transport! W piątek rano pojedzie z panem profesorem z Centrum Rzeźby Polskiej w Orońsku. Rano zawieziemy go do Orońska i stamtąd pojedzie samochodem, bezpiecznie, pan mieszka w centrum Łodzi na Piotrkowskiej. Wezmę od niego telefon i dam jemu do was, ale do kogo konkretnie, bo mam do Pisiokot i do Mariie. Do łodzi jedzie się chyba 2-3 godz. Kto mógłby go odebrać w godzinach chyba raczej dopołudniowych, nie umiem jeszcze ustalić dokładnie? Już nie mogę się doczekać kiedy będzie w domku.... jest taki słodziak, że powinien szybko znaleźć dom.
Pisiokotkupisiokot pisze:Malinka, wezmę go na DT.
Szukaj transportu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1454 gości