vadee pisze:
PS: kupiłam sobie jesienne buty do latania przez las na uczelnię jak będzie już mokro![]()
Słusznie, wygodne buty to podstawa - JAKIE????

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vadee pisze:
PS: kupiłam sobie jesienne buty do latania przez las na uczelnię jak będzie już mokro![]()
efreja pisze:No proszę, Olesia nie dość, ze spóźniona to jeszcze od poczatku przybrała postawę roszczeniową i wysuwa postulaty (czyt. żądania). A Elegant, facet w sile wieku, głupi nie jest i zażąda od Vadee wynagrodzenia za udostępnianie publiczne swego wizerunku. Ahmeda vel. Osama jak każdy terrorysta wogóle nie życzy sobie pokazywać twarzy, a panienki Rudzia i Pchełka choć młode ale swój rozum mają i też będą żądały do sesji zdjęciowych eleganckich sukienek i tuszu do rzęs.
olesia.b pisze:vadee pisze:
Słusznie, wygodne buty to podstawa - JAKIE????
agul-la pisze:a dzis rozpoczelam dzien od barankow strzelanych mi przez ryszarda![]()
a nie boisz sie roznej masci zboczencow?vadee pisze:bo ja lubię sobie 'na skróty' 1,5-2 km zasunąć leśnymi ostępami na uczelnie
olesia.b pisze:właśnie przejrzałam prawie całe all w poszukiwaniuładnych butów (typu kozaki lub botki) i nie ma nic ciekawego. Jak już na all nie zrobię zakupów to koniec świata
efreja pisze:A ja po cichutku kupiłam właśnie na Allegro dwa swetry i żaden z nich nie jest czarny (jak dotychczas)
agul-la pisze:pewnie, ze pracuja
a nie boisz sie roznej masci zboczencow?vadee pisze:bo ja lubię sobie 'na skróty' 1,5-2 km zasunąć leśnymi ostępami na uczelniebo na ten przyklad mogloby sie zdarzyc, ze jakis ekshibicjonista sie trafi i obnazy
i niekoniecznie bedzie mial 20 lat i cialo jak mlody bog
![]()
ja obecnie wypatrzylam na allegro plaszcz, ale musze oszczedzac
vadee pisze:a od zboczeńców bardziej się boję morderców
agul-la pisze:vadee pisze:a od zboczeńców bardziej się boję morderców
o tym nie pomyslalamale u nas na wsi to morderstwo raz na 10 lat wystepuje. i to tez na ogol 2 pijaczkow o jabola sie potnie
vadee pisze:agul-la pisze:vadee pisze:a od zboczeńców bardziej się boję morderców
o tym nie pomyslalamale u nas na wsi to morderstwo raz na 10 lat wystepuje. i to tez na ogol 2 pijaczkow o jabola sie potnie
a w tym lesie ponoć znaleziono 2 korpusy i 2 głowy.
Części nie pasowały do siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], muza_51, puszatek i 405 gości