no ale ja nie wet...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
chaconetta pisze:Angielska wiki pisze, że język jest w stanei się częściowo zregenerować, chociaż oczywiście nie odrośnie cały. Więc może jednak jest jakaś szansa...
Iburg pisze:To niemozliwe, jak można tak okaleczyć, biedna koteczka Może jakos nauczy się jeść i pić bez języczka.
chaconetta pisze:Angielska wiki pisze, że język jest w stanei się częściowo zregenerować, chociaż oczywiście nie odrośnie cały. Więc może jednak jest jakaś szansa...
trawa11 pisze:chaconetta pisze:Angielska wiki pisze, że język jest w stanei się częściowo zregenerować, chociaż oczywiście nie odrośnie cały. Więc może jednak jest jakaś szansa...
nie wiem ,jak jest u kotów ,ale u ludzi częściowo odrasta ,ale minimalnie.Miliśmy takiego pacjenta,całkiem dobrze radził sobie z jedzeniem.
Tylko najgorszy jest moment dopóki sie nie zagoi,wtedy niestety karmirnir tylko kroplówkami
![]()
Trzymam kciuki ,zeby kici sie udalo![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:trawa11 pisze:chaconetta pisze:Angielska wiki pisze, że język jest w stanei się częściowo zregenerować, chociaż oczywiście nie odrośnie cały. Więc może jednak jest jakaś szansa...
nie wiem ,jak jest u kotów ,ale u ludzi częściowo odrasta ,ale minimalnie.Miliśmy takiego pacjenta,całkiem dobrze radził sobie z jedzeniem.
Tylko najgorszy jest moment dopóki sie nie zagoi,wtedy niestety karmirnir tylko kroplówkami
![]()
Trzymam kciuki ,zeby kici sie udalo![]()
![]()
No to wychodzi na to, że jest szansa na jakąś minimalistyczną regenerację językaZ tego co mówiła Pini - rana jest zagojona, czyli to co najgorsze kotka ma za sobą.
Aleksandra59 pisze:To CZŁOWIEK tak okaleczył kicię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 9 gości