Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Absolutnie boskakordonia pisze:No i najwazniejszego nie napisałam- młoda jest przecudna
zmorka pisze:mama007 może coś poradzisz paniCzesi? Ona ma takie małe i prosi o rady.
Widziałam! boskie!!!!!mama007 pisze:w watku Minimki sa nowe fotki![]()
Z takim maluchem to jak z niemowlęciemvadee pisze:JESTESMY![]()
no więc miałyście rację, Miniówka ma 4 tyg.
ponieważ qpka nie chciała współpracować, byla lewatywaklusek piszczał jak zarzynany, ale udało się
do tego kropelka odrobaczacza na kark, bo się pchliska zalęgły![]()
dostałyśmy convalescence'a i będziemy karmić paskudę
maleńka jest poza tym zdrowa, różowiutka i odżywiona, chyba czuje się przy mnie bezpiecznie, bo wtuliła się w moją bluzkę, znacząc mnie obficie polewatywowym urobkiem![]()
zaczyna mnie podgryzać, więc chyba czas na karmienie
PS: czy takiemu glutkowi można już podcinać pazurki? bo małe takie, a ostre jak szpileczki
PS2: kłębuszek się wdrapał na mnie i zasnął
Lidka pisze:Mozna takim malym glutkom delikatnie obciac pazurki, tak same koniuszki.
A tym skurczybykom, mimo, ze raczej staram sie byc zrownowazona i nie jestem msciwa, to chyba bylabym w stanie gowe pod woda potrzymac. A potem wypusciec i znow, az nie zrozumieliby "niestosownosci" swojego postepowania. Zeby nie mowic o barbarzynstwie. Czemu czlowiek to taka gnida dworska, choc wlasciwei gnide obrazam.
A najgorsze, że... takich ludzi jest dużoLidka pisze:Mozna takim malym glutkom delikatnie obciac pazurki, tak same koniuszki.
A tym skurczybykom, mimo, ze raczej staram sie byc zrownowazona i nie jestem msciwa, to chyba bylabym w stanie gowe pod woda potrzymac. A potem wypusciec i znow, az nie zrozumieliby "niestosownosci" swojego postepowania. Zeby nie mowic o barbarzynstwie. Czemu czlowiek to taka gnida dworska, choc wlasciwei gnide obrazam.
Oh jejku jejku, jaki słodziak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek, zuza i 916 gości