Czekoladka pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Biedna Mosia...
Moście coś do mosia?
Zaraz wyjde z siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Biedna Mosia...
Moście coś do mosia?
kalair pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Hallo Mosiulku, nie załamuj się!
Krówka-
moś pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Biedna Mosia...
Moście coś do mosia?
Zaraz wyjde z siebie
kalair pisze:Czekoladka pisze:Witam i melduję się w 35 części!
Hallo Czekoladko,meldunek przyjęty!![]()
Krówka wita-
kalair pisze:trawa11 pisze:jestem
Cześć Trawciu! Tak się dzisiaj roztańczyłaś..Nie wypadamy z rytmu!-
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Krówka-
dziekuje, a co ona takiego je? prostopadloscian
kalair pisze:moś pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Biedna Mosia...
Moście coś do mosia?
Zaraz wyjde z siebie
NIE!!! Dwie Mośki..o matko..
kalair pisze:Lucky13 pisze:Melduję się.
Witanko Lucky!![]()
I krówka-
moś pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Biedna Mosia...
Moście coś do mosia?
Zaraz wyjde z siebie
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Melduje sie...wzielam i sie zalamalam, zobaczcie co one ze mna zrobily w pluszonowym watku Redafobroncie mnie
Krówka-
dziekuje, a co ona takiego je? prostopadloscian
Jaki prostopadłościan! T opiękna kostka siana jest,nie?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 85 gości