BIAŁO-CZARNE DOOPKI sp.z o.o. :) Zatymczasowani.. :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 26, 2008 11:55

Gem pisze:Aaaa, ten typ nazywa się "wygrzebek" ;) Mój Gizmo tak ma, tymczasowa Femka też. Sztućce konieczne, bo łapki się brudzą. I nie tylko łapki ;)

O nie!! Nie mogę nazywać Gemusia "wygrzebkiem" ! To straszne :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob sty 26, 2008 14:39

Trinity36 pisze:
Gem pisze:Aaaa, ten typ nazywa się "wygrzebek" ;) Mój Gizmo tak ma, tymczasowa Femka też. Sztućce konieczne, bo łapki się brudzą. I nie tylko łapki ;)

O nie!! Nie mogę nazywać Gemusia "wygrzebkiem" ! To straszne :twisted: :twisted:

Bo wygrzebki są straszne :!: :D

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Sob sty 26, 2008 23:39

Trinity36 pisze:
Napiszę, napiszę :) Tylko nie wiem kiedy bo na 2 dni mnie wywiewa do Krakowa :)

Co wszyscy z tym krakowem?? Ja dopiero wróciłam :D Było dać znać to bys sie moze ze mna zabrala :twisted: :twisted:

Mi_mi

Od: Pon gru 10, 2007 1:38

Post » Nie sty 27, 2008 10:24

Mi_mi pisze:
Trinity36 pisze:
Napiszę, napiszę :) Tylko nie wiem kiedy bo na 2 dni mnie wywiewa do Krakowa :)

Co wszyscy z tym krakowem?? Ja dopiero wróciłam :D Było dać znać to bys sie moze ze mna zabrala :twisted: :twisted:

No przecież właśnie dałam :)

Jeżdzę co 2 tygodnie...

Trinity36

Post » Nie sty 27, 2008 16:27

Jestem, wrociłam, w deszczu, w śniegu... ech :) Wszedzie dobrze ale wiadomo gdzie najlepiej :)
Stesknilam sie za futerkami, tym razem przedstawiam Lolutka

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon sty 28, 2008 13:51 przez Trinity36, łącznie edytowano 1 raz

Trinity36

Post » Nie sty 27, 2008 17:45

Trinity36 pisze:Mały Książę :)
Obrazek

A tu przedstawiam jak moj kot je.. bon ton elegancja.. chyba mu sztućce kupię..

nabieram...
Obrazek

i zjadam :)
Obrazek

Piekny Obrazek

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon sty 28, 2008 0:35

Trinity36 pisze:Jestem, wrociłam, w deszczu, w śniegu... ech :) Wszedzie dobrze ale wiadomo gdzie najlepiej :)
Stesknilam sie za futerkami, tym razem przedstawiam Lolutka

Obrazek

Sliczna ta T woja Lola :D A tak staraszylas ze jest ogromna i w porównaniu z Nią inne kotki to malenstwa :wink: :wink:

Mi_mi

Od: Pon gru 10, 2007 1:38

Post » Pon sty 28, 2008 10:53

Mi_mi pisze:Sliczna ta T woja Lola :D A tak staraszylas ze jest ogromna i w porównaniu z Nią inne kotki to malenstwa :wink: :wink:

Lola za "śliczna" bardzo dziękuje :)

A spójrz tu w takim razie :D:D

Podżeranie Gemusiowi z miseczki
Obrazek

Tu mycie po...
Obrazek

Trinity36

Post » Pon sty 28, 2008 11:00

Biel i czerń w swoich domach - miło będzie czytać relacje

hmmm......to ja na jakiś czas znikam.........bo u mnie na razie zamiast Snieżynki jest Śliweczka :oops:
ale numer...... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon sty 28, 2008 11:09

Och, Never, to kolor z brzuszka już się przeniósł na całe futerko?? :D:D:D
Fotki !! Fotki !!!

Trinity36

Post » Pon sty 28, 2008 11:38

Fotki SOM :P , ale kabelka ciągle nie ma, ponieważ weekend - cóż tu dużo mówić - przespaliśmy (jestem trochę podziębiona :( )
Co do kolorku.......hmm.. wstyd się przyznać, ale powiem.... kupiłam jakis czas temu saszetki z szamponem koloryzującym.... taki który schodzi po 5-6 myciach..... m.n. w kolorze oberżyny..... ,
oczywiście nie było czasu, więc szaszetki leżały na samym górze wieszaka w przedpokoju i czekały.....
A na dole leżał zapas tecek i saszetek z jedzeniem... Snieguła się tak wycwaniła, że kiedy nie dostawała dużo mokrego, zaczęła wykradac saszetki z jedzeniem.... rozgryzała je i wysysała przynajmniej sosik :?
A pewnego dnia była chyba wspinaczka na szczyt wieszaka, bo po przyjściu zastałam większosć rzeczy na podłodze :evil: I chyba wtedy skubana ukradła saszetkę z szamponem koloryzującym, i wtedy zrobiła jej się plamka na brzuszku.... a ja nie wiedziałąm skąd. W niedzielę odkryłam, gdzie smarkula schowała tą saszetkę :evil: a odkryłam patrząc ze zgrozą na jej fioletowe łapki i na filoletowe plamy na podłodze :evil:
Plamy zostały - na podłodze i na futerku :evil: Czeka mnie więc cylkinowanie :evil: na szczęście nic się nie stało, ten szampon chyba jest jadalny :? , byliśmy u weta i wszystko ok.
Zombiczek ma z kolei okropne strupki na skórze, z krwawą obwódką - na szczęście to nie żadne choróbsko, tylko reakcja na zastrzyki, którymi była szpikowana i martwica skóry :? .... podobno samo odpadnie.
No co tu ukrywać, pracy przy futrzastych mam mnóstwo....

Never

Post » Pon sty 28, 2008 14:31

Hehehe :D:D No popatrz.. wszystkie kobietki się robią na platynowe blondynki, a TA jedna akurat - platynowa z natury - chce być śliwkowa :D:D
I weź człowieku zabroń takiej :twisted: :twisted:

Trinity36

Post » Pon sty 28, 2008 15:02

Daj spokój.... żebyś słyszała moją rozmowę w weciarni...... ale wstyd..... a najlepszy numer, że według lekarza to była gencjana 8O a moje tłumaczenia, że czegoś takiego nie ma u mnie w domu zostały puszczone mimo uszu..... ja mam chyba trochę przechlapane przez imiona moich kotów - a przynajmniej te, które znajdują się w karcie..... Bo tam nie figuruje Zoe ani Snieżynka... ale o szczegółach potem, bo to wymaga głębszego wytłumaczenia.......

Ale swoją drogą do głowy by mi nie przyszło,że Snieguła może taki numer mi wywinąć.....

Doopki śpią albo każda w innym kącie, albo ze mną, i wtedy albo się tłuką, albo przytulają - zrobiłam trochę fotek :P i obiecuję znaleźć ten kabel do soboty :wink:

Never

Post » Pon sty 28, 2008 15:16

Do soboty?????????
To ja tu zarzucam wątek moimi doopkami a Ty do soboty jeszcze nic? Przyznaj się co zrobiłaś z kotami :twisted: :twisted: :twisted:

Trinity36

Post » Pon sty 28, 2008 15:42

Zagłaskałam na śmierć!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A z fotkami czekam do soboty, bo zamierzam przefarbowac Sniegule na czarno - przecież pisałam kiedyś, ze białe koty nie pasują mi do ubrania :twisted: :twisted: :twisted:

A poważnie: mam zesputy modem, nie ma go jak naprawic, bo ktos powinien byc w domu :evil: a są tylko koty, przynajmniej w godzinach pracy ekipy z kablówki. Jutro i pojutrze mam szkolenie, w czwartek jestem zawalona pracą, w piątek też, dlatego fotki jak będę mieć naprawiony modem - piątek / sobota!

Never

[poprzednia][następna]