no to melduję się w drugiej części

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FluszakPluszak pisze:catawba- o nie! ja mam na pewno wolniejszy net!
sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:catawba- o nie! ja mam na pewno wolniejszy net!
o nie dziewczyny mnie nic nie przebije
w KisielicachFluszakPluszak pisze:Ha! sweet-a - jak będę w Kisielicach to się mnie spodziewaj, bo to blisko jest![]()
Mam tez rodzinę w Łęgowie, Suszu, Grudziądzu- Mokre, a więcej nie pamiętam
bo mam dużą rodzinę.
sweet-a pisze:w KisielicachFluszakPluszak pisze:Ha! sweet-a - jak będę w Kisielicach to się mnie spodziewaj, bo to blisko jest![]()
bo mam dużą rodzinę.
poważnie
jak byłam młoda i piękna to tam na imprezy jeżdziłam
- takie wiejskie disko
sweet-a pisze:nie sprzeczaj się ze mna jak nie wieszLucky13 pisze:sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:catawba- o nie! ja mam na pewno wolniejszy net!
Ja mam najwolniejszy.
FluszakPluszak pisze:sweet-a pisze:w KisielicachFluszakPluszak pisze:Ha! sweet-a - jak będę w Kisielicach to się mnie spodziewaj, bo to blisko jest![]()
bo mam dużą rodzinę.
poważnie
jak byłam młoda i piękna to tam na imprezy jeżdziłam
- takie wiejskie disko
no nie mów,że do Arkadii jeździłaś![]()
![]()
. Może się widziałyśmy?
Bywam w Kisielicach co roku prawie - mieszka tam prawie cała rodzina mojej mamy.
Ale szczerze to w disco byłam ostatnio po I roku studiów czyli w 1999 - ale to była jakaś inna dyskoteka niż ta Arkadia przy bibliotece- kurcze nie pamietam nazwy. Super tam się bawiłam z kuzynkami. Całe autobusy ludzi z Iławy przyjeżdżały się bawić.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O mamoI te piosenki prawie disco polo . No teraz mnie wzięło na wspomnienia..
Lucky13 pisze:sweet-a pisze:nie sprzeczaj się ze mna jak nie wieszLucky13 pisze:sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:catawba- o nie! ja mam na pewno wolniejszy net!
Ja mam najwolniejszy.
Ale ja wiem,że mam najwolniejszy,a w dodatku najbardziej wredny.
sweet-a pisze:Lucky13 pisze:sweet-a pisze:nie sprzeczaj się ze mna jak nie wieszLucky13 pisze:sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:catawba- o nie! ja mam na pewno wolniejszy net!
Ja mam najwolniejszy.
Ale ja wiem,że mam najwolniejszy,a w dodatku najbardziej wredny.
wczoraj mi chodził z prędkością 20 kb/s
przebijesz to
FluszakPluszak pisze:Kasia_1991- nie mam wątku na miau. A Bondek nie jest typowym buraskiem, bo jest grafitowy. Niektórzy myślą,że jest rasowy niebieski
TZ kiedys stwierdził,że mamy wszystkie kolory kotów poza zielonym"Nie ma zielonych kotów" - powiedziałam. Na co TZ pokazał mi zdjęcie w necie buraska właśnie. Dla mojego TŻa są zielone, a nie bure
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 235 gości