No to masz stałą czytelniczkę, EwKo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Przy okazji obserwacji kotów w różnych sytuacjach zauważyłam, że krówce się futro na plerkach w irokeza ustawia (kiedy sie boi albo jest wkurzona)Ogon jak szczota i taki pas stojących włosów wzdłuż kręgosłupa
EwKo pisze:
Czyj kot potrafi kuprem otworzyć CD w wieży?Kluczem do sukcesu jest uderzenie z właściwą siłą we właściwe miejsce wieży - oczywiście - właściwą częścią ciała kociego (doopką znaczy
)
EwKo pisze:Odkurzacz to osobny wątekKlunia włazi do tapczanu, kiedy tylko widzi, ze się odkurzanie kroi i udaje, że jej nie ma
, a mała - cóż ... mała pilnuje tego dziwnego ryczącego
Tylko patrzeć jak siądzie ze śrubokrętem i sie do sprzętu dobierze
Deli pisze:Szarka w takich sytuacjach zazwyczaj włazi pod kapę na wersalce, zakładając najwyraźniej "Jak ja nie widzę potwora, to potwór też mnie nie widzi"
Deli pisze:A jeśli podejść cicho do wersalki i delikatnie położyć dłoń na wybrzuszeniu, kapa mówi "mrii?" (jakby "o co chodzi?")
EwKo pisze:Jakie ADHD? No przepraszam, muszę bronić Mokki: przykład przegrzecznego kota - każdorazowo!
- niopNikajka pisze:Tosine "Mrii?" się wydobywa gdy dotknę ją jak jest pogrązżona we śnie Po czym spojrzy na mnie półprzytomnymi oczyma i idzie dalej spać!
- taaa... duchy - kawałek kociego odwłokanaya pisze: Co do twojego pytania: moje nie tylko potrafiły otworzyć CD, ale też przestroić/włączyć/wyłączyć radio. Na początku myślałam, że to duchy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 45 gości