Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2006 13:07

Chyba sprobuje z ta rolka, kiedys miales cos takiego do usuwania wlosow itp. z ciemnych ubran. Dzieki za rade!

Gabka zbytnio nie dziala, probowalem juz... A o nasadce do odkurzacza nie slyszalem, ale mimo wwszystko wielkie dzieki :)

ps. Stracilem 3,5 litra krwi przez Ciebie :P Wrrrr :lol:

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Śro gru 20, 2006 13:10

FreEp pisze:Chyba sprobuje z ta rolka, kiedys miales cos takiego do usuwania wlosow itp. z ciemnych ubran. Dzieki za rade!

Gabka zbytnio nie dziala, probowalem juz... A o nasadce do odkurzacza nie slyszalem, ale mimo wwszystko wielkie dzieki :)

ps. Stracilem 3,5 litra krwi przez Ciebie :P Wrrrr :lol:

:twisted: :twisted: mozesz tak raz dziennie nie obraze sie :wink: :wink:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro gru 20, 2006 14:33

Sympatyczny wątek :D a Muffi miała szczęście znaleźć się w odpowiednim czasie i odpowiednim miejscu. :ok:

Radosnych Świąt :s4:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro gru 20, 2006 14:37

Oj, mial wielkie szczescie. Nie wiem tez jakim cudem moja druga polowka zgodzila sie na drugiego kota 8O Teraz zaczna sie kolejne meczarnie, zeby pojawil sie trzeci:)
Znajac zycie, to pewnie sam do Nas przyjdzie, zamruczy i znajdzie prawdziwy domek. W koncu tyle bezdomnych kotow w Warszawie :(
Rowniez zycze wesolych swiat dla Ciebie i calej gromadki:)

PS. Muff to chlopak, obecnie juz bezjajeczny :wink:

FreEp

Post » Śro gru 20, 2006 14:58

FreEp pisze:PS. Muff to chlopak, obecnie juz bezjajeczny :wink:

Doczytałam, ale tak jakoś mi się utrwaliło po pierwszym poście. :wink: :lol:

Ja mam dwie parki, ale chłopaki są bardziej przytulni również w stosunku do siebie. :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro gru 20, 2006 15:38

Piękne kocurki :love:.
Pozdrawiam razem z moją Diabelską Szóstką.. :lol: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro gru 20, 2006 15:51

Diabelska szostka tez piekna, moje kocury sla pozdrowienia, prosto z drapaka:)

Obrazek

Obrazek

FreEp

Post » Czw gru 21, 2006 13:04

Wczoraj sprawilem moim podopiecznym maly prezent (w sumie sobie tez :P ). Dostaly kryta kuwetke z filtrem weglowym :D Zanim dosypalem do niej swirkow, kuwetka zostala potraktowana jako sypialnia, wszak kazda dziura dobra do spania :wink:
Narazie koty sa w trakcje poznawania tego dziwnego "cos" i obeznania sie z mechanizmem tych strasznych ruchomych drzwiczek, ale miejmy nadzieje, ze bedzie dobrze. Moje kocury sa mistrzami w rozsypywaniu zwirku po calym domu, dlatego miloby bylo gdyby kuwetka taka zdala egzamin.
Pozniej napisze, czy sie udalo no i dodam jakas fotke kuwetki;)

FreEp

Post » Nie gru 24, 2006 15:36

Kuweta okazala sie rewelacyjna i skonczyly sie problemy z rozsypanym zwirkiem!

Pod choinka czeka na kotki budka dla ptakow i ziarenka- zeby dzialo sie cos w oknie :lol:

Cala moja wesola gromadka, oraz My zyczymy wszystkim radosnych i pelnym milosci Swiat Bozego Narodzenia. :s5:
Zeby kotom nigdy nie dziala sie juz krzywda, aby zamiast spedzac zimne noce na dworzu, byly na kolanach u kogos kto je kocha. Aby nie bylo juz wolnozyjacych kotow. Wydaje mi sie, ze to sa najlepsze zyczenia dla wszystkich na Nowy Rok...
Pozdrowienia serdeczne! Za chwile wybieramy sie wszyscy do Otwocka, do rodzinki na pyszne, wspolne jedzonko :wink:

FreEp

Post » Nie gru 24, 2006 15:41

Dwie senne fotki moich rozrabiakow. Szkoda, ze zawsze nie sa takie spokojne :lol:

Obrazek

Obrazek

FreEp

Post » Nie gru 24, 2006 17:25

Piękni senni chłopcy :love:
A to od nas na święta :wink:
Obrazek
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro sty 03, 2007 15:06

Swieta, swieta i po swietach :cry: . Przez wszystkich ukochana sesja zimowa zbliza sie wielkimi krokami, koniec wszechogarniajacego szczescia i lenistwa, trzeba wziazc sie w garsc:(

Zauwazylem cos niepokojacego u mojego kocura Denisa. Od zawsze gdy bylo "mu dobrze" tzn. byl po pieszczotach, lub po obiadku, zwijal sie w klebek i ssal swoje sutki. Zauwazylem wczoraj ze siersc w tych okolicach jest znacznie krotsza, taka przerzedzona. Myslalem, ze to moze uczulenie, ale czesto zmieniam mu karme, aby sie do niczego nie przyzwyczajal i zawsze to samo. Moze to sprawa psychiki? Co o tym myslicie? Czy powinienem udac sie do weta?

Moj kot ma dwa takie punkty- przy lewym i prawym sutku, ok 5 cm2.

FreEp

Post » Śro sty 03, 2007 15:11

Moze to byc wywolane przez zaburzona relacje pomiedzy jego kocia mama? A moze stracil ja gdy byl maly i byl dokarmiany przez ludzi? Czy Wasze koty tez liza sobie sutki gdy jest im dobrze i czuja sie bezpiecznie?

FreEp

Post » Pt sty 05, 2007 14:08

A wiec jednak alergik :? Narazie zaczne eksperymenty z innymi karmami, mam nadzieje, ze nie bedzie sie juz tak namietnie wylizywal:) Pocieszylem sie, jak zobaczylem na tym forum fotke pewnego rudaska, ktory mial praktycznie lysy brzuszek, ale nic zlego sie mu nie dzialo :roll:

Kocisze wchodza chyba powoli w okres starczy- coraz wiecej spia, coraz mniej harcują. Jestem z tego ogromnie zadowolony, ale... Brakuje takiego malego, rozrabiajacego kociaka :twisted:

Od dwoch dni tocze walke ze swoja druga poloweczka. A jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ... 3 kociaka :lol: Mieszkam na niesamowicie zakoconym osiedlu, codziennie mijam biedne, samotne futrzaki. Ciesze sie, ze przynajmniej jest wiele dokarmiajacych i ze maja drzwiczki do piwnic. Zawsze jakis plus...

Ostatnio szlismy do samochodu, gdy droge przeciela nam niesamowita kotka. Calkowicie srebrna, prawie jak w zbroji rycerza. Byla mloda, maksymalnie 6 miesiecy... Ech, gdyby moje duze milosci bylyby bardziej wyrozumiale, moznaby chociaz zorganizowac domek tymczasowy. A tak nie lubie wychodzic z domu, a jesli wychodze, to staram sie nie rozgladac...

Czy ktos mial podobne problemy z "tym trzecim"? Macie jakies sposoby na przekonanie partnera? Moje sa maksymalnym niewypalem i zawsze to samo slysze- skonczysz jako stara kociara z 30 kotami. Zobaczysz! 8O

FreEp

Post » Pon sty 08, 2007 3:16

Czas na mala sesje fotograficzna :D Godzina 3 w nocy, wszystkie stwory spia na moich kolanach, tylko ja jakos nie moge. Tak od tygodnia, ech :?

1 Dzien Swiat. Uroczysty, Swiateczny, obiadek. Dzien zero, armageddon jak kto woli. Pierwsze spotkanie sie tesciow- moich i mojej polóweczki. Tylko Muff widac byc kompletnie odprezony, zajal kulturalnie miejsce na krzesle i pomaszerowal ewidentnie w kierunku salatki z krewetkami :lol:

Obrazek

A co na to wszystko Denisek? Ten ze slina w pysku spoglada na karpia w galarecie. Wszystkich ten widok rozczulil, wiec dostal. Oczywiscie po uprzednim wyciagnieciu osci :P

Obrazek

Po obiadku i sprzataniu Muff oddal sie swojej ulubionej czynosci- ogladaniu Rozmow w Toku

Obrazek

To byl niezwykly dzien. Wszyscy udali sie do spanka. Nawet wiecznie rozbrykany Muff

Obrazek

A na zakonczenie jedna z moich ulubionych fotek. Zrobiona jeszcze przed remontem, kiedy Denis byl singlem. Niezwykle drapieznym i agresywnym. Prosze zwrocic uwage na jego mordke :)

Obrazek

FreEp

[poprzednia][następna]