A wiec jednak alergik

Narazie zaczne eksperymenty z innymi karmami, mam nadzieje, ze nie bedzie sie juz tak namietnie wylizywal:) Pocieszylem sie, jak zobaczylem na tym forum fotke pewnego rudaska, ktory mial praktycznie lysy brzuszek, ale nic zlego sie mu nie dzialo
Kocisze wchodza chyba powoli w okres starczy- coraz wiecej spia, coraz mniej harcują. Jestem z tego ogromnie zadowolony, ale... Brakuje takiego malego, rozrabiajacego kociaka
Od dwoch dni tocze walke ze swoja druga poloweczka. A jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ... 3 kociaka

Mieszkam na niesamowicie zakoconym osiedlu, codziennie mijam biedne, samotne futrzaki. Ciesze sie, ze przynajmniej jest wiele dokarmiajacych i ze maja drzwiczki do piwnic. Zawsze jakis plus...
Ostatnio szlismy do samochodu, gdy droge przeciela nam niesamowita kotka. Calkowicie srebrna, prawie jak w zbroji rycerza. Byla mloda, maksymalnie 6 miesiecy... Ech, gdyby moje duze milosci bylyby bardziej wyrozumiale, moznaby chociaz zorganizowac domek tymczasowy. A tak nie lubie wychodzic z domu, a jesli wychodze, to staram sie nie rozgladac...
Czy ktos mial podobne problemy z "tym trzecim"? Macie jakies sposoby na przekonanie partnera? Moje sa maksymalnym niewypalem i zawsze to samo slysze- skonczysz jako stara kociara z 30 kotami. Zobaczysz!