Witamy Wszystkich po przerwie
nie wiem, co sie dzialo, ale przez 3 ostatnie dni w ogole nie otwierala mi sie strona miau ani forum. Dlatego nie moglam nic napisac.
Upal daje sie we znaki. W dzien Chlopaki glownie spia. Ozywaja pod wieczor, jak robi sie chlodniej. I zaczyna sie istne szalenstwo! Gonia sie, podgryzaja, piszcza... czasem az sie boje, ze sobie nawzajem zrobia krzywde. Gryza sie w szyje, ogony, brzuchy i w jajka

Juz im powiedzialam, ze jak sobie odgryza, to przynajmniej nie bedzie problemu z kastracja
Musze im obciac pazurki, bo maja juz strasznie dlugie i strasznie ostre. Jak biegaja w nocy, to tratuja wszystko na swej drodze, wlacznie ze mna, wiec juz mi pare razy wbily te swoje pazurki w skore.
Dzis bylam pierwszy dzien po przerwie w pracy. Maluchy siedzialy same od 11 do teraz, bo dopiero przyszlam. W miedzyczasie moja mama je karmila. Pokoj wyglada o dziwo bez wiekszych zniszczen, wiec chyba chlopaki spaly caly dzien. A teraz wlasnie sie zaczelo szalenstwo.
Czy ktos moze mi pomoc w kwestii wstawiania zdjec? Mam troche fotek Maluchow, ale nie wiem, jak je tu wstawic.
Chetnym oczywiscie moge wyslac na maila
Ok, tymczasem koncze, pozdrowienia dla Wszystkich ode mnie, Ryska i Cwaniaczka-Mefisto. Pa pa! Mrau!