Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ola25 pisze:Pewnie nikt nie czyta tego wątku ale skoro i tak nie mam co robić, to sobie chociaż popiszę.
pojęcie DWUKOTA Dwukot to stwór dwugłowy, dwuogonowy i ośmionożny, który znakomicie się uzupełnia.
Dwukoty powstają zazwyczaj dlatego, że się miało jednego gryzącego kota, napisało się o tym na grupie i wszyscy odpisali, że trzeba wziąć drugiego kota.
Dwukot znakomicie potrafi bawić się w wyrywanie sobie nawzajem sierści, turlanie się po podłodze i gonienie za sobą. Dwukot to jednym słowem dwa szczęśliwe koty.
Podsumowanie:
Jeśli długo pracujesz, Twój kot jest znudzony i agresywny, rujnuje Ci zbór porcelanowych słoników i gryzie wszystko w co da się wbic kły WEŹ DRUGIEGO KOTA
Drugi kot to większy wydatek, ale ... moźesz spokojnie sprzedać telewizor. Nie będzie Ci juź potrzebny...
goska_bs pisze:Czyta czyta
Podpisuje sie pod tym oburacz a moj Dwukot osmiolapnie- no z jedna roznica u mnie nie bylo dokocenia tylko podwojne zakocenie
bbd2 pisze:czytamy, oglądamy piękne zdjęcia i pozdrawiamy - tercet egzotyczny
mam podobne doświadczenia z krakowskim schronem, nie umiałam uratować maleńkiej Inki
ola25 pisze:bbd2 pisze:czytamy, oglądamy piękne zdjęcia i pozdrawiamy - tercet egzotyczny
mam podobne doświadczenia z krakowskim schronem, nie umiałam uratować maleńkiej Inki
To właśnie było krakowskie schronisko
Mogę dodać, że wetka, która Milkę uratowała i zawsze dawała mi nadzieję, nazywa się Sylwia Wójtowicz i pracowała w klinice Amavet na ul. Centralnej (chyba dobrze pamiętam... 2 lata już nie mieszkam w Krakowie)
Ivette pisze:czy mozesz zmierzyc ogon lemura?? Boje się, że ogon Ravika ma konkurenta...
bbd2 pisze:ola25 pisze:Mogę dodać, że wetka, która Milkę uratowała i zawsze dawała mi nadzieję, nazywa się Sylwia Wójtowicz i pracowała w klinice Amavet na ul. Centralnej (chyba dobrze pamiętam... 2 lata już nie mieszkam w Krakowie)
też tam teraz chodzę do Bakowskiego, ratował Kocia z od śmierci głodowej ze stresu, Punia miała tam robioną sterylkę, naprawdę się starają
bbd2 pisze:a ogonek Milki nastroszony? czy tłuściutki?
ola25 pisze:Ivette pisze:czy mozesz zmierzyc ogon lemura?? Boje się, że ogon Ravika ma konkurenta...
Ponad 35 cm. Dłuższej linijki nie miałam..
Ivette pisze:a ja myslałam, że 32 cm Ravika to jest rekord
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, zuza i 971 gości