Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Przywitamy się![]()
ewkkrem pisze:Ja też witam się w nowym wątku. Dopiero dzisiaj bo ... pochorowałem się.
Maciuś i zdrowe Nowaki
ewkkrem pisze:Ja też witam się w nowym wątku. Dopiero dzisiaj bo ... pochorowałem się.
Maciuś i zdrowe Nowaki
MB&Ofelia pisze:Miau. Pestka. Dotuptałam wreszcie okropeczmnie spóźmniona, a wszystko oczywistnie przez Dużą. Bo wczoraj robiała zamięszanie na bałkonu, zgubiała mojego pająku (no jak ona mogła zgubiać pająku! Mojego pająku! Tak to jezd jak się niesie pająku na szczotku a nie z pysiu!), a dzisiaj znowuż robi zamięszanie, ale w domciu i jakoś udało mię się dopchnąć do komputra. Pozdrowiam cię serdusznie i Ciocię MaryLux też. Pomruczajcie se dzisiaj wieczorę do uszków.
Książniczka Ofelja
aga66 pisze:Pozdrawiamy i my!!!
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. Pestka. Dotuptałam wreszcie okropeczmnie spóźmniona, a wszystko oczywistnie przez Dużą. Bo wczoraj robiała zamięszanie na bałkonu, zgubiała mojego pająku (no jak ona mogła zgubiać pająku! Mojego pająku! Tak to jezd jak się niesie pająku na szczotku a nie z pysiu!), a dzisiaj znowuż robi zamięszanie, ale w domciu i jakoś udało mię się dopchnąć do komputra. Pozdrowiam cię serdusznie i Ciocię MaryLux też. Pomruczajcie se dzisiaj wieczorę do uszków.
Książniczka Ofelja
Ofelku, a może ona Ci tego pająka ukradła?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. Pestka. Dotuptałam wreszcie okropeczmnie spóźmniona, a wszystko oczywistnie przez Dużą. Bo wczoraj robiała zamięszanie na bałkonu, zgubiała mojego pająku (no jak ona mogła zgubiać pająku! Mojego pająku! Tak to jezd jak się niesie pająku na szczotku a nie z pysiu!), a dzisiaj znowuż robi zamięszanie, ale w domciu i jakoś udało mię się dopchnąć do komputra. Pozdrowiam cię serdusznie i Ciocię MaryLux też. Pomruczajcie se dzisiaj wieczorę do uszków.
Książniczka Ofelja
Ofelku, a może ona Ci tego pająka ukradła?
Pewnie tak... bo skąd by go wzięła?
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Pestka i Sabcia. Duża nie ukradnęła pająku ino go ściągła z sufita przy prysznicu i niesła do pokoju coby mię go dać. No i nie doniesłaI nie wiadomo gdzie jezd pająku. Przekąska mię uciekła
![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Pestka. Masz racyję że Duże są wredmne. Moja nie zawsze daje mię pająku, takowe duże tuste to wyrzuca na bałkonu. Ale troszku ją wytresowałam i te małe chude pająku daje mię. Chyba że je zgubi![]()
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 84 gości